dissabte, 22 de octubre de 2016 10:44
Lluishomar 1

CatalunyaPress.- Lluís Homar protagonitza Anomalous, l'adaptació cinematogràfica del llibre i que arribarà als cinemes el pròxim 11 de novembre.

Comenta
NE 1

En el seu discurs de la Gala de lliurament dels Premis, l'actriu catalana ha expressat que el teatre es va convertir en el "amo absolut" de la seva vida.

Comenta
Liceu 2 1

Substituirà a Joaquim Molins, que ha presentat la seva dimissió per motius de salut després de més de tres anys en el càrrec.

Filmoteca 2 1

A través de l'obra de l'artista multimèdia Antoni Muntadas.

Marquina

CatalunyaPress.- El Llibre d'estil de la CCMA deixa ben clara l’incompatibilitat pels treballadors a l’hora de participar en la publicitat, però es força el sentit literal de la norma per trobar una escletxa i autoritzar les campanyes.

Born2


Les tres estàtues ja s'han col·locat davant del Born Centre Cultural per a l'exposició que s'inaugura aquest dilluns i que estarà oberta fins al 8 de gener. 


Swiss Army Man video

Geoffrey Gilmore, membre del jurat, explica que darrere d'aquesta pel·lícula hi havia una història dirigida de manera exquisida i amb bones interpretacions.

Libros 1

D'aquests 89% es venen en llibreries i un 7% són llibres físics venuts per Internet. La resta, un 4%, són ebooks.

Planeta 1 2

La nova companyia, anomenada Dóna Planeta Libri, té seu a Milà, i es dedicarà a editar llibres d'autors locals, amb la previsió de publicar el primer durant els primers mesos de 2017.

Santos2

Per la seva contribució al procés de pau amb les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (FARC).

Liceu 1

S'inaugurarà aquest divendres amb el muntatge de 'Macbeth', de Giuseppe Verdi, amb la direcció musical de Giampaolo Bisanti i l'escènica de Christof Loy.

Sitges 2 1

El 49 Festival, que se celebrarà d'aquest divendres al diumenge 16 d'octubre, tindrà 174 pel·lícules que enarboraran el terror i la violència més actual, femenina, heterogéneoa i amb molt talent local.

Quironsaud

'Teràpia d'amics' s’estructura en dos parts molt diferenciades: una amb informació mèdica i l'altra amb el relat de 40 persones sobre experiències personals vinculades al càncer de mama. 

Mnac

Després de la devolució al juliol de 53 peces conservades al MNAC, Vila ha dit que la decisió de no tornar les peces de Lleida no és discrecional ni de la seva persona.

Bobdylan 1

Les lletres de les seves cançons són considerades per molts autèntica poesia | Els seus fans ho demanaven des de feia molt de temps

DarioFo

El conegut com a 'molt dramaturg' era famós pels seus textos teatrals de sàtira política i social.

Sitges 3 1

Ha impartit una 'masterclass' al 49 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya que se celebra a Sitges (Barcelona).

Sitges

La pel·lícula està centrada en Ange, que va néixer invisible, i per protegir-lo del món exterior, la seva mare li ordena no revelar la seva existència a ningú més.

Nobeleconomia 1

L'Acadèmia sueca ha atorgat aquest guardó als dos economistes "per la seva contribució a la teoria dels contractes".

Reyes 2 1

El Palau de Congressos de Catalunya acollirà la celebració a les 21.00 hores en la qual els lliuraran uns guardons dotats amb 601.000 euros per a l'obra guanyadora i 150.250 per a la finalista.

Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1