dissabte, 25 de març de 2017
RickDolphijn 1

El filòsof, artista i professor de la Universitat d'Utrecht a Holanda analitza el poder polític i ètic de l'art contemporani i la importància de la relació entre la filosofia i l'acte creatiu.

Comenta
CristinaIniesta

Mònica Fernández Aguilera.- A Catalunya, l’any 2008 naixia la Xarxa Catalana d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut (HPH-Catalunya) que en l’actualitat està formada per prop de 24 centres i consorcis del territori català que collaboren per promoure el coneixement de les persones sobre la seva salut. 

Comenta
IsraelRodrguezGiralt 2
IsraelRodrguezGiralt 2

El professor i investigador de la UOC Israel Rodríguez-Giralt, que dirigeix el grup de recerca CareNet, analitza el context actual de la Llei de dependència.

MalcolmBrown 2
MalcolmBrown 2

Brown, director de EDUCAUSE Learning Initiative i expert en l'aprenentatge de les eines digitals, reflexiona sobre el canvi important de paradigma que es dóna en l'educació superior.

Kanta motwani 1
Kanta motwani 1

Kanta Motwani és a Barcelona el 12 i 13 de novembre i ha compartit amb CatalunyaPress algunes de les claus de la seva filosofia de vida.

Quiron 1
Quiron 1

CatalunyaPress.- La Fundació Quirónsalud va néixer al novembre de 2015 per esdevenir un referent en l'àmbit de la salut des de tres àrees d'actuació: la promoció, l'acció social i la formació.

Tarrag 1
Tarrag 1

El pensionista català lluita per salvar-se d'una sentència en contra per un delicte societari i per condemnar el seu acusador Rafael Roca, implicat en 'Els Papers de Panamà'.


161116 FEMCATATUR 162 2
161116 FEMCATATUR 162 2

Lledó Barberá.- L'atur juvenil tant a Catalunya com a Espanya és dels més alts de la Unió Europea. Des de la Fundació d'Empresaris de Catalunya aposten per la flexibilització del mercat laboral i per la Formació Professional Dual. En CatalunyaPress parlem amb el seu president, Ramon Carbonell.

Ercoskun2
Ercoskun2

Lledó Barberá.- La nit del 15 de juliol de 2016, Turquia va ser el centre de totes les mirades per l'intent fallit del cop d'Estat. Tres mesos després, per a Ali Ercoskun la democràcia s'ha reforçat gràcies a tota la societat.

P1170196 1
P1170196 1

CatalunyaPress.- La periodista veneçolana Ludmila Vinogradoff, corresponsal a Veneçuela del diari ABC, acaba de publicar El ocaso de Chávez, llibre en el qual entrevista al metge que va tractar a Hugo Chávez durant els 18 mesos que va durar la seva malaltia i en el qual revela alguns secrets d'una de les figures claus en la història del país.

Lagarder danciu 1
Lagarder danciu 1

Aquest activista porta un any vivint al carrer, donant veu als sense sostre de Espanya i prestant la seva per fer arribar la seva situació i revindicacions als dirigents polítics. Ha estat a Barcelona i he xerrat amb ell.

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH