1706219

Juan Francisco Ferrándiz torna a la novel·la històrica amb 'La terra maleïda', una trama d'amors, secrets i venjances a la Barcelona medieval del segle IX.

Comenta
SERGILOPEZ

El còmic català narra com va començar en el món del cinema i reafrimant que és un home de teatre. Un teatre que sempre ha portat dins i que defensa com una cosa "brutal", despertant la seva passió i contagiant l'amor que sent per ell.

Comenta
Guadalupe Iglesias, escritora
Guadalupe Iglesias, escritora

Guadalupe Iglesias explica a 'Al fin la lluz' com va quedar cega en un període de deu anys i com la tecnologia li va permetre recuperar part de la visió.

Robert 1
Robert 1

El Premi Nobel de Medicina el 1993, Richard Roberts, ha explicat que el coneixement actual del cos humà és limitat: "Sabem que els bacteris que viuen en els intestins parlen al cervell, i estaria bé saber què estan dient", ha reflexionat.

Walter Riso
Walter Riso

Walter Riso, conegut com a psicòleg clínic i formador de terapeutes, s'estrena en la novel·la amb 'Pizzería Vesubio'.

MIQUELESCUDERO
MIQUELESCUDERO

Miquel Escudero compagina les classes de Matemàtica Aplicada amb l'elaboració d'articles periodístics i, ara, s'ha llançat amb un llibre, 'Duelo por un gato'.

PerePortabellaFotoHelenaGom
PerePortabellaFotoHelenaGom

Pere Portabella defensa la força del cinema i de la gent per canviar la situació actual que qualifica de "crisi sistèmica" mentre la Filmoteca de Catalunya li dedica una retrospectiva i Can Framis una exposició

Ferran Busquets Foto de Juan Lemus, Arrels
Ferran Busquets Foto de Juan Lemus, Arrels

Ferran Busquets és director d'Arrels, una entitat que atén persones sense llar a Barcelona des de fa més de 30 anys.

1665028
1665028

Manuel Pimentel és empresari, escriptor, editor i exministre de Treball i Afers Socials.

Manubrabo
Manubrabo

El fotògraf i premi Pulitzer espanyol presenta a l'Hospitalet "Un dia qualsevol", un repàs a les imatges dels conflictes bèl·lics que ha cobert.

IMG 0771
IMG 0771

La justícia grega jutjarà el proper 7 de maig a tres bombers sevillans per salvar les vides dels refugiats que arribaven a les costes de Lesbos.


Josep Maria Pou . Foto de David Ruano
Josep Maria Pou . Foto de David Ruano

Josep Maria Pou es defineix com a actor per sobre de tot, no en va fa 50 anys treballa en teatre, cinema i televisió.

Ricard Lopez
Ricard Lopez

Ricard López és un dels màxims experts en sordceguesa del món, tot i que ell destaca que tan sols és un pare que ha après a moure's entre administracions i entitats.

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH