Magela Baudoin 1

Magela Baudoin, escriptora i periodista boliviana-veneçolana, porta escrivint contes des de sempre i ara, amb el seu conjunt de contes 'La composició de la sal' ha guanyat el premi Hispanoamericano de Conte Gabriel García Márquez.

Comenta
Mariano Aguirre 2 1 1
Mariano Aguirre 2 1 1

Mariano Aguirre acaba de publicar "Un salt al buit. Crisi i declivi dels Estats Units " (Icaria Antrazyt), on analitza per què Donald Trump ha arribat a la presidència dels Estats Units i els seus primers passos al capdavant d'aquest país.

Davidmart 1
Davidmart 1

Entrevistem David Martí Martínez, autor de 'Llegendes de bruixes i altres històries dels boscos', la primera compilació de les llegendes de burjas més populars i també les menys conegudes de Catalunya.

ImmaTurbao 1
ImmaTurbao 1

Turbau ha publicat 'El rostro del tiempo' (Editorial Navona), una història intimíssima d'amor entre dos personatges, Carlos i Carla, que es veuen reflectits l'un en l'altre alhora que amb un llibre -que reprodueix la seva història- i una pintura que busca precisament això, posar-li cara al temps.

RobertPGeorge 1
RobertPGeorge 1

Robert Peter George és un erudit en temes jurídics. Filòsof polític i intellectual està considerat com el gran pensador de la dreta cristiana dels Estats Units. Així mateix, ha estat investit doctor honoris causa per la Universitat Abat Oliba CEU.

RickDolphijn 1
RickDolphijn 1

El filòsof, artista i professor de la Universitat d'Utrecht a Holanda analitza el poder polític i ètic de l'art contemporani i la importància de la relació entre la filosofia i l'acte creatiu.

Tarrag 1
Tarrag 1

El pensionista català lluita per salvar-se d'una sentència en contra per un delicte societari i per condemnar el seu acusador Rafael Roca, implicat en 'Els Papers de Panamà'.


Histrico19 1
Histrico19 1

Així van donar començament les obres de l'Aeroport de Girona, que durarien dos anys i que va ser inaugurat l'1 d'abril de 1967. Esdeveniment que va congregar més de 40.000 persones, que van celebrar l'obertura de tan important infraestructura.

IMG20170509WA0015 1 1
IMG20170509WA0015 1 1

Anna Carreras (Barcelona, 1977) és una de les veus més destacades de l'actual literatura catalana. En el seu nou llibre, 'Un francés a medianoche', parla de sexe, feminisme i desig.

CristinaIniesta
CristinaIniesta

Mònica Fernández Aguilera.- A Catalunya, l’any 2008 naixia la Xarxa Catalana d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut (HPH-Catalunya) que en l’actualitat està formada per prop de 24 centres i consorcis del territori català que collaboren per promoure el coneixement de les persones sobre la seva salut. 

IsraelRodrguezGiralt 2
IsraelRodrguezGiralt 2

El professor i investigador de la UOC Israel Rodríguez-Giralt, que dirigeix el grup de recerca CareNet, analitza el context actual de la Llei de dependència.

MalcolmBrown 2
MalcolmBrown 2

Brown, director de EDUCAUSE Learning Initiative i expert en l'aprenentatge de les eines digitals, reflexiona sobre el canvi important de paradigma que es dóna en l'educació superior.

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH