ImmaTurbao 1

Turbau ha publicat 'El rostro del tiempo' (Editorial Navona), una història intimíssima d'amor entre dos personatges, Carlos i Carla, que es veuen reflectits l'un en l'altre alhora que amb un llibre -que reprodueix la seva història- i una pintura que busca precisament això, posar-li cara al temps.

Comenta
RobertPGeorge 1

Robert Peter George és un erudit en temes jurídics. Filòsof polític i intellectual està considerat com el gran pensador de la dreta cristiana dels Estats Units. Així mateix, ha estat investit doctor honoris causa per la Universitat Abat Oliba CEU.

Comenta
RickDolphijn 1
RickDolphijn 1

El filòsof, artista i professor de la Universitat d'Utrecht a Holanda analitza el poder polític i ètic de l'art contemporani i la importància de la relació entre la filosofia i l'acte creatiu.

CristinaIniesta
CristinaIniesta

Mònica Fernández Aguilera.- A Catalunya, l’any 2008 naixia la Xarxa Catalana d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut (HPH-Catalunya) que en l’actualitat està formada per prop de 24 centres i consorcis del territori català que collaboren per promoure el coneixement de les persones sobre la seva salut. 

Tarrag 1
Tarrag 1

El pensionista català lluita per salvar-se d'una sentència en contra per un delicte societari i per condemnar el seu acusador Rafael Roca, implicat en 'Els Papers de Panamà'.


161116 FEMCATATUR 162 2
161116 FEMCATATUR 162 2

Lledó Barberá.- L'atur juvenil tant a Catalunya com a Espanya és dels més alts de la Unió Europea. Des de la Fundació d'Empresaris de Catalunya aposten per la flexibilització del mercat laboral i per la Formació Professional Dual. En CatalunyaPress parlem amb el seu president, Ramon Carbonell.

Kanta motwani 1
Kanta motwani 1

Kanta Motwani és a Barcelona el 12 i 13 de novembre i ha compartit amb CatalunyaPress algunes de les claus de la seva filosofia de vida.

IsraelRodrguezGiralt 2
IsraelRodrguezGiralt 2

El professor i investigador de la UOC Israel Rodríguez-Giralt, que dirigeix el grup de recerca CareNet, analitza el context actual de la Llei de dependència.

MalcolmBrown 2
MalcolmBrown 2

Brown, director de EDUCAUSE Learning Initiative i expert en l'aprenentatge de les eines digitals, reflexiona sobre el canvi important de paradigma que es dóna en l'educació superior.

Quiron 1
Quiron 1

CatalunyaPress.- La Fundació Quirónsalud va néixer al novembre de 2015 per esdevenir un referent en l'àmbit de la salut des de tres àrees d'actuació: la promoció, l'acció social i la formació.

Ercoskun2
Ercoskun2

Lledó Barberá.- La nit del 15 de juliol de 2016, Turquia va ser el centre de totes les mirades per l'intent fallit del cop d'Estat. Tres mesos després, per a Ali Ercoskun la democràcia s'ha reforçat gràcies a tota la societat.

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH