Escritor hwang sok yong 1

L'escriptor sud-coreà Hwang Sok-yong retrata a 'Todas las cosas de nuestra vida' el dia a dia en un abocador en els anys 70 com a crítica a la modernitat sense escrúpols.

Comenta
Doctor francesc moresa trasplante riñon vall hebron

El doctor Francesc Moreso coordina els trasplantaments de ronyó de l'Hospital Vall d'Hebron, una especialitat en què treballa des de l'any 1992. 

Comenta
TaniaPadilla 1
TaniaPadilla 1

Tania Padilla guanya el Premi Ateneu Jove de Sevilla amb 'La torre invertida', una novel·la en què la mentida i l'engany són els protagonistes.

Jeronimo tristante librujula 1
Jeronimo tristante librujula 1

Jerónimo Tristante guanya el Premi Novel·la Ateneu de Sevilla amb 'Nunca es tarde', en què un poble del Pirineu reviu els crims d'unes joves de fa 40 anys.

Magela Baudoin 1
Magela Baudoin 1

Magela Baudoin, escriptora i periodista boliviana-veneçolana, porta escrivint contes des de sempre i ara, amb el seu conjunt de contes 'La composició de la sal' ha guanyat el premi Hispanoamericano de Conte Gabriel García Márquez.

Francisco Marco 1
Francisco Marco 1

L'exdirector de Método 3, Francisco Marco, ha publicat un llibre titulat "Operació Catalunya". Una publicació oportunista, per a alguns, i que tracta de denunciar les actuacions il·legals d'un grup de policies.

Mariano Aguirre 2 1 1
Mariano Aguirre 2 1 1

Mariano Aguirre acaba de publicar "Un salt al buit. Crisi i declivi dels Estats Units " (Icaria Antrazyt), on analitza per què Donald Trump ha arribat a la presidència dels Estats Units i els seus primers passos al capdavant d'aquest país.

ImmaTurbao 1
ImmaTurbao 1

Turbau ha publicat 'El rostro del tiempo' (Editorial Navona), una història intimíssima d'amor entre dos personatges, Carlos i Carla, que es veuen reflectits l'un en l'altre alhora que amb un llibre -que reprodueix la seva història- i una pintura que busca precisament això, posar-li cara al temps.

Nuria espert en obra incendios 1 1
Nuria espert en obra incendios 1 1

Interpreta des de fa més de seixanta anys i acumula centenars de premis, però encara es confessa tímida i insegura en pujar a l'escenari.

Xuan lan profesora yoga fotografia de edu garcia 1
Xuan lan profesora yoga fotografia de edu garcia 1

Després d'anys en el món de la gran empresa i les finances, Xuan Lan Trinh va decidir deixar l'alta direcció amb l'únic objectiu de dedicar-se temps i ser més feliç.

Davidmart 1
Davidmart 1

Entrevistem David Martí Martínez, autor de 'Llegendes de bruixes i altres històries dels boscos', la primera compilació de les llegendes de burjas més populars i també les menys conegudes de Catalunya.

Histrico19 1
Histrico19 1

Així van donar començament les obres de l'Aeroport de Girona, que durarien dos anys i que va ser inaugurat l'1 d'abril de 1967. Esdeveniment que va congregar més de 40.000 persones, que van celebrar l'obertura de tan important infraestructura.

IMG20170509WA0015 1 1
IMG20170509WA0015 1 1

Anna Carreras (Barcelona, 1977) és una de les veus més destacades de l'actual literatura catalana. En el seu nou llibre, 'Un francés a medianoche', parla de sexe, feminisme i desig.

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH