Medicos jovenes 1 1 2

Malgrat les retallades que pateix el sector sanitari català l'asseguradora ha volgut donar suport a la tasca dels professionals que donen suport o impulsen projectes solidaris. 

Comenta
Dolor Cabeza 1

La Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (Camfic) i la Societat Catalana del Dolor reclama una millor Atenció Primària per a una major prevenció.

Comenta

Quan ens disposem a viatjar pensem en la història, la cultura, el transport o la gastronomia, però en poques ocasions pensem en com afectarà al nostre trànsit intestinal.

Comenta

Vall d'Hebron compta amb una d'aquestes unitats de referència des de fa sis anys, i és l'hospital català que ofereix als pacients un major nombre d'opcions terapèutiques

Comenta

La sanitat espanyola necessita 4.500 metges de família més per assolir la ràtio de professionals que tenen els països de la Unió Europea, que se situa en 9,7 facultatius per cada 10.000 habitants, lluny dels 7,6 que té Espanya.

Comenta

Sardines, iogurt i fruits vermells són alguns dels aliments que experts en salut de la OCU han identificat com bons per combatre el deteriorament cognitiu al llarg de la vida.

Comenta
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH