Pacientecronico 1

Segons un estudi de l'Hospital Bellvitge, el principal motiu de les fallades en l'ingrés i en l'alta hospitalària és l'omissió de la malaltia | Els errors de medicació són una important causa de morbiditat.

Comenta
Estanco 1

El tabac està relacionat amb malalties respiratòries a curt termini, com refredats, grip, pneumònies o bronquitis, a més de càncer i infarts a llarg termini.

Comenta
CominyJunquerasenelHospitaldeSantPau 1

'La necessària rebel·lió dels metges' alerta del "progressiu deteriorament" que pateix la sanitat pública des de l'inici de la crisi, i lamenta que l'atenció primària segueixi sent la raspa del sistema sanitari.

Comenta

El dolor abdominal recurrent afecta el 10% dels menors entre 8 i 16 anys | El programa consta de set sessions que ofereixen pautes per controlar l'estrès, la por i la millora de la comunicació.

Comenta

Per poder diagnosticar la malaltia és necessari que la població en grups de risc o major de 50 anys participi en els programes de cribratge, com el test de detecció de sang en femta i la colonoscòpia

Comenta

Amb la finalitat de millorar l'atenció a aquests pacients, la Societat Espanyola de Neurologia ha elaborat una guia divideixi per edats que ofereix la informació necessària per saber si és una patologia benigna o, per contra, hi ha un procés neurològic greu.

Comenta

La direcció anuncia que els treballadors no cobraran les retribucions variables en funció dels objectius que els deuen dels anys 2015 i 2016 | El dèficit del centre hospitalari a tancament del 2016 és de 8,4 milions d'euros.

Comenta

La manca de tractament d'aquestes malalties respiratòries té conseqüències, ja que l'apnea augmenta el risc d'hipertensió arterial, trombosi cerebral, angina de pit, infart o càncer.


Comenta

Les altes temperatures i l'escassetat de pluja ha avançant la pol·linització, de manera que la primavera serà menys intensa | La contaminació provoca l'augment de malalties respiratòries en grans ciutats com Barcelona.

Comenta

Només el 23% de la població no fumadora pateix aquestes malalties mentals | El 75 per cent dels malalts amb addicció a la cocaïna pateix algun brot psicòtic en algun moment del consum.

Comenta
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH