Ambulancia 2 1

CatalunyaPress.- Des de la plataforma Salvem les Ambulàncies de les Terres de l'Ebre asseguren que cada vegada es més difícil "fer un acte de fe i de confiança com demanen des de l'administració".

Comenta
Vallhebron 3 1

La Marea Blanca de Catalunya torna a denunciar públicament un nou col·lapse en les urgències de l'Hospital. Aquest dissabte dels 58 pacients atesos molts ocupen llits en els corredors i alguns porten 5 dies esperant ser traslladats a planta.

Comenta
Alcohol 1

Hi ha la hipòtesi que l'alcoholisme és secundari o conseqüència d'altres malalties psiquiàtriques, com la depressió, quan, en molts casos, la dependència de l'alcohol és anterior.

Comenta
Comn 13 1

El personal del centre li exigeix una oferta sòlida del centre i la Unió Catala d'Hospitals troba "sorprenent" l'anunci del conseller i no veu la "urgència" de destinar recursos públics a aquestes compra perquè els pressupostos de la Generalitat no estan definits.

Comenta

CatalunyaPress.- Ha anunciat la proposta realitzada a Quirónsalud per comprar el HGC per entre 50 i 55 milions | L'hospital assegura que no hi ha una "comunicació formal".

Comenta

CatalunyaPress.- Les urgències d'aquest hospital estan "col·lapsades" i el Sindicat de Sanitat de Barcelona es queixa que un auxiliar d'infermeria atén més de 16 pacients en un sol dia.

Comenta

CatalunyaPress.- El desembre cobraran l'altra meitat, sempre que el FLA ho permeti. | La Unió Catalana d'Hospitals (UCH) assegura que "no és la primera vegada que passa".

Comenta

Segons l'Enquesta de Salut de Catalunya (Esca), un 4,2% dels nens d'entre 4 i 14 anys té probabilitat de patir un trastorn mental, sent el risc en la classe social baixa més del triple que en l'alta, 01:00 5% per un 1,5%, respectivament.

Comenta

El 2015 es van detectar 634 casos nous de VIH a Catalunya, dels quals el 89% eren homes i el 11% dones, segons les últimes dades de la Creu Roja.

Comenta

"No es pot donar suport al Govern i estar en contra del Govern i això ho entenen els nens de P3", ha dit el conseller de Salut davant les crítiques sobre la seva gestió.

Comenta

Tot i així, continua sent el més comú entre les dones i la corba de la incidència és ascendent | Una de cada vuit dones ho patirà al llarg de la seva vida.

Comenta

El delegat d'UGT Catalunya de Salut, Manel Giménez, ha avisat que la mesura, que els ha arribat com "rumor", pot afectar a 400 empleats.

Comenta
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1