CatSalut 1

La sentència dóna la raó a una reclamació conjunta presentada pels farmacèutics a través del consell de col·legis per incomplir el concert. 

Comenta
Hospital 3 1

Aquest 2015 es van registrar 2.439 queixes pel que fa a les 2.098 de l'any anterior. És a dir, un 16,25% més.

Comenta
CT 1

CatalunyaPress.- Malalts psiquiàtrics es van barrejar amb pacients de medicina general degut el "desbordament" de l'hospital, segons l'assemblea Catac Cts Iac Parc Taulí.

Comenta
Cancer 3 1

Per tant, destaquen que cal interpretar suport psico-oncològic continu, amb una assignació adequada de personal i altres recursos.

Comenta

CatalunyaPress.- Destapen una fotografia que mostra el mal estat en què es troba una de les habitacions de descans dels adjunts de guàrdia.

Comenta

L'estudi de l'Idibell s'ha realitzat en línies cel·lulars i també en models de ratolí.


Comenta

CatalunyaPress.- La plataforma Salvem les Ambulàncies denuncia que Comín manté les "tàctiques de la vella guàrdia" i reclama responsables "que donin la talla" per reconduir una situació caòtica i deficitària.

Comenta

Segons la Conselleria de Salut, hi ha 135 casos importats.

Comenta

CatalunyaPress.- Aquest cap de setmana, a la Vall d'Hebron s'han registrat col·lapses de fins a 58 pacients esperant llit i alguns d'ells portaven més de sis dies esperant.

Comenta

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, s'ha de posar dura amb el departament de Salut si el mètode de sortida de l'Hospital General de Catalunya (HGC) del sistema sanitari públic (SISCAT) comporta una rebaixa de la qualitat assistencial als ususaris o genera atur entre els treballador.

Comenta

El resposable de l'àrea del medicament de l'Institut Català de Salut, reconeix que a Espanya es perden oportunitats per la falta de coordinació, transparència i objectius comuns.

Comenta

L'estudi ha realitzat un extens cribratge de fàrmacs antitumorals i ha explorat noves combinacions terapèutiques.

Comenta
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1