Pipiac 1

Aquesta tècnica s'ha utilitzat per primera vegada a Espanya a l'hospital El Pilar del grup Quirónsalud i dóna millors resultats perquè el f ármaco actua millor en l'àrea afectada.

Comenta
Metgescatalunya

El sindicat acusa el Govern de “falta de reconeixement” el sobreesforç que han fet els facultatius durant la crisi per mantenir la bona salut del sistema.

Comenta
Parlament01 1

El Parlament dóna tres mesos al Govern per justificar la viabilitat de la compra. L'absència de diputats de l'oposició ha impedit que fes pública la xifra.

Comenta
Vallhebron 4 1

La situació de l'Hospital s'està tornant crònica. Aquesta vegada són 40 les persones que estan a l'espera de poder passar a planta.

Comenta

El test, que es fa analitzant 50 gens del tumor i que permet saber si la quimioteràpia serveix o no, s'utilitzarà per primer cop al Clínic. 

Comenta

La campanya va dirigida als professionals de la salut, ja que només el 21% del sector es protegeix per prevenir la malaltia.

Comenta

Les farmàcies catalanes prenen el pols a majors de 60 anys per prevenir aquest tipus d'arítmia. A més, gairebé 40.000 catalans pateixen arítmia i no ho saben.

Comenta

La pacient, de 81 anys, va morir el passat 13 de maig. La decisió de l'Audiència, revoca una sentència del Jutjat de Primera Instància, que va desestimar la demanda de la família.

Comenta

Metges de Catalunya (MC) reprova que s'estigui recorrent als tribunals de justícia per evitar publicar els sous dels seus càrrecs directius.

Comenta

També aporta grans beneficis a nivell cognitiu i psicomotriu ja que el tractament amb cavalls ajuda a millorar l'autoestima i autoconfiança.

Comenta

El que el conseller de Salut oculta és que les possibilitats d'adquirir el HGC són pràcticament nul·les, ja que l'empresa propietària del centre ha manifestat en un comunicat que l'hospital no està en venda.

Comenta

CatalunyaPress.- Natividad López Gamma va acampar durant prop de 3 mesos a la porta de l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques (ICAM) com a acte de protesta contra la decisió d’aquest organisme de donar-li l’alta mèdica i considerar-la en situació d’incorporar-se al món laboral.

Comenta
Leer edición en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1