Facebook no deixarà que ens ocultem a la seva xarxa

|

Facebook

Facebook, en les properes setmanes, eliminarà l'opció que tenen els usuaris d'ocultar el seu nom dins del cercador intern per evitar que altres persones puguin trobar-los.

Aquest canvi afectarà solament a les persones que actualment usin l'opció "Qui pot buscar-te pel teu nom?". Aquesta opció va ser eliminada per Facebook al desembre de 2012 dels comptes dels usuaris que no tenien l'opció activada.

D'acord a les declaracions de Facebook recollides per The Telegraph, el canvi s'aplicarà a un "petit percentatge" dels usuaris, que és al que li afectarà posat que l'opció no s'utilitza molt. No obstant això, qui vulgui romandre ocult a uns altres que li estan buscant, no podrà.

A més, des de Facebook han dit que el més important per preservar la seguretat del que tercers veuen sobre un perfil, és triar qui pot veure cadascuna de les coses que es comparteix en el perfil de la xarxa social; però no en què una altra persona pugui localitzar-te en els seus dominis.

En qualsevol cas, aquesta opció protegia als perfils d'aparèixer en la recerques, encara que no era un sistema de seguretat molt complet, doncs altres usuaris (no amics) podien accedir a aquests comptes a través de publicacions o llistes d'amics en comú.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.

EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH