Margallo, sobre la conferència de Puigdemont a Madrid: "No servirà de res"

|

Margallo 2


El proper 22 de maig, el president Puigdemont farà una conferència a Madrid, on plantejarà la seva última oferta de diàleg pel referèndum amb el Govern espanyol. Per a l'exministre d'Exteriors i actual diputat del PP, José Manuel García Margallo, aquesta "no servirà de res".


Margallo, en una entrevista a TV3, ha explicat que valora l'acte de Puigdemont, Junqueras i Romeva com un "desafiament intel·lectual al cor de Madrid". I ha assegurat que no creu que cap membre del Govern central hi vagi ja que "és una invitació a un acte que no té cabuda a la Constitució".


L'exministre va ser notícia quan va explicar que va proposar a Rajoy suspendre l'autonomia i controlar el Mossos per evitar el 9N. Ara, ha dit que, davant el referèndum, "tornaria a recomanar el mateix".


En aquest sentit ha dit que la missió de qualsevol govern és "complir i fer complir les lleis i reprimir actes que són il·legals". Això sí, s'ha mostrat partidari de començar a parlar amb l'executiu català, perquè "no fer res i esperar a veure què passa és la pitjor de les solucions".


L'exministre, a més, creu que cal una reforma de la Constitució per adaptar-la a "les noves circumstàncies". En un moment que considera d'integració de la Unió Europea, creu que la independència de Catalunya no hi tindrà lloc.


EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH