Una parella casada descobreix que són cosins en anar a posar el nom del nadó

Pere Sánchez Iglesias

EuropaPress 3935329 embaràs mare beu
Una parella casada descobreix que són cosins en anar a posar el nom del seu nadó|@EP

Marcella Hill, una dona d'Utah, s'ha tornat viral després de contar a xarxes socials la increïble història de com es va assabentar que el seu marit era en realitat família seva abans de conèixer-se.

 

La parella va descobrir la gran sorpresa quan estaven buscant inspiració per al nom del fill que tots dos tindrien. "Estava asseguda al sofà buscant noms per al nadó que estàvem a punt de tenir i estava navegant el lloc de genealogia FamilySearch”, narra la dona al seu vídeo viral.

 

La parella va descobrir que eren cosins quan buscaven un nom per al seu fill

 

Així, en plena recerca per a un nom per al seu nadó, la parella va descobrir que tenien els mateixos noms d'avi i d'àvia: “El meu marit estava al meu costat a la seva pròpia cerca familiar i de sobte va dir: 'Això és molt graciós, tenim els mateixos noms d'àvia i avi”, explica, segons recull La República.

 

No els va costar gaire arribar a la conclusió que tots dos eren cosins . L'avi era cosí germà de la seva àvia. Per aclarir-ho, es van posar en contacte amb els seus familiars i van confirmar la notícia: “Els preguntem si es coneixien i, efectivament, van dir que sí. Fins i tot van viure junts quan eren nens. És a dir que nosaltres som cosins tercers” , explica la dona.

 

Entre els comentaris del vídeo, que ha superat el milió de visualitzacions, molts usuaris es pregunten com la parella no es va poder adonar abans de la situació, per exemple al casament. Tot i això, la dona explica que es van casar en un jutjat sense familiars.

 

Una història curiosa que no els ha fet canviar el seu projecte de vida junts.