Una dona que va estar morta durant 15 minuts revela què va veure al més enllà

Helena Celma

Catalunya press montau00f1es
La dona va veure muntanyes molt altes / Freepik

Una dona que va estar clínicament morta durant més de 15 minuts va revelar en un vídeo el que va veure al més enllà. Lynda Kramer es dirigia al bany les primeres hores d'un fatídic 6 de maig del 2001 , abans de "morir". Tot i això, afirma que va arribar al cel abans que els paramèdics arribessin a temps per salvar-la. Un cop ressuscitada, va compartir tot el que va veure durant una experiència que li va semblar de cinc anys.

 

La dona va comentar que va flotar per sobre dels paramèdics que la salvaven, prèviament a poder explorar el "més enllà", on podia adoptar qualsevol forma. Kramer va explicar així la seva experiència: "Em vaig trobar parada en el que vaig anomenar un camp de flors. Estava observant la cadena muntanyenca 30.000 vegades més gran que la Muntanya Everest".

 

A més, ha afegit que "hi havia una gran cadena muntanyosa a la part del darrere d'on sigui que estava. Podia veure edificis amb gratacels. Dubai són com petites cabanes en miniatura en comparació. Villagos, ho vaig poder veure tot en una vista panoràmica".