Alejandrofernandez3

El màxim responsable del PPC, Alejandro Fernández, no ho ha tingut fàcil en fer-se amb la màxima responsabilitat del partit a Catalunya. Un partit que es trobava sota mínims, però el polític de Tarragona arribava amb ganes de treballar i moltes idees per canviar el rumb de la seva formació.

   Les enquestes internes del PP de Catalunya li atorguen al partit fins a vuit diputats
   El PP proposa a Cs i PSC presentar una moció de censura contra Torra
Comenta
Calendari dels Pagesos Joan Tomas

Joan Tomàs és editor del Calendari dels Pagesos, la publicació en llengua catalana que fa més anys que s'edita ininterrompudament.

Comenta
EntrevistaconJuanGuaid1 1
EntrevistaconJuanGuaid1 1

El líder de l'oposició veneçolana té la vista posada en les eleccions de 2020 per aconseguir la sortida de Maduro. Li queden pocs mesos i el temps corre de pressa. Entrevistem l'home que encarna l'esperança de la llibertat per a milions de veneçolans dins i fora del país.

Lobanegra
Lobanegra

Juan Gómez-Jurado (Madrid, 1977) és, avui dia, l'escriptor de thriller de més èxit i més internacional d'Espanya. La 'Loba Negra' és la segona part de la popular obra que va començar amb 'Reina Roja'.

CloseJames
CloseJames

Entrevista al responsable de el programa Circular London del London Waste and Recicling Board i exdirector del grup de Canvi Climàtic del Banc Mundial.

Josep Maria Miró
Josep Maria Miró

El dramaturg català torna a l'Espai Lliure amb La Ruta 40 amb un obra ja estrebnada fa anys, 'Cúbit', i que en canvi no ha deixat de ser actual.

MargulisSergio
MargulisSergio

"Només tenim un planeta". És una frase de Sergio Margulis, considerat un dels principals experts en economia ambiental del Brasil. En l'actualitat, treballa com a Assessor Principal de l'Institut per a la Sostenibilitat, amb seu a Rio de Janeiro.

Torres2 1
Torres2 1

A Espanya llencem a les escombraries 7,7 milions de tones d'aliments. Javier i Sergio Torres, germans i xefs amb 2 estrelles Michelin, van impartir un "showcooking" al Supermercat d'El Corte Inglés de Diagonal amb receptes i consells per contribuir en la lluita contra el malbaratament alimentari

FranzRojas
FranzRojas

Per Franz Rojas, coordinador de l'Agenda de l'Aigua del Banc de Desenvolupament d'Amèrica Llatina CAF, les claus per augmentar la resistència als efectes del canvi climàtic són la prevenció, la planificació i una cultura resistent als canvis climàtics.

RichardDamania
RichardDamania

Richard Damania és assessor econòmic superior del Banc Mundial i economista líder mundial en la pràctica de l'aigua del Banc Mundial.

Ballart0
Ballart0

L'alcalde de Terrassa, llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UAB, va començar el seu compromís amb la política amb setze anys. Governa la tercera ciutat catalana amb un partit 100% local i fa balanç dels seus primers 100 dies d'un govern plural compartit amb ERC.

Marc Castellnou, bomber
Marc Castellnou, bomber

Marc Castellnou és cap del Grup de Recolzament d'Actuacions Forestals (GRAF) de Bombers de la Generalitat, i és expert en gestió i extinció d'incendis de la Unió Europea.

Pere Navarro, delegado Consorci de la Zona Franca de Barcelona (imagen)
Pere Navarro, delegado Consorci de la Zona Franca de Barcelona (imagen)

Des de fa un any, el Consorci de la Zona Franca, una institució molt important que experimenta una transformació amb l'arribada del seu nou responsable, Pere Navarro.

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH