Laura Casas Fotografia d'Adrián Muñoz

La periodista publica el recopilatori de relats 'Cinquanta còdols al mar', en què tracta de temes com la infantesa, la família, el dolor, l'amor i el pas del temps.

Comenta
JoaquinEstefania

Joaquín Estefanía defensa en el seu llibre 'Revolucions: Cinquanta anys de rebel·lia (1968-2018)' el llegat d'aquesta fita històrica amb dades i fets i recorda com els moviments antiglobalització i dels indignats beuen d'aquests èxits.

Comenta
MARTÍ GIRONELL
MARTÍ GIRONELL

El periodista explica en detall i amb anècdotes sucoses la historia del protagonista de 'La força d'un destí', un personatge que el va atrapar per la seva lluita constant per complir els seus somnis.

1735317
1735317

La coaching Cristina Soria proposa en el seu nou llibre 'No son las dietas, son los hábitos' (Espasa) com organitzar-nos millor per aconseguir el benestar emocional.

SERGILOPEZ
SERGILOPEZ

El còmic català narra com va començar en el món del cinema i reafrimant que és un home de teatre. Un teatre que sempre ha portat dins i que defensa com una cosa "brutal", despertant la seva passió i contagiant l'amor que sent per ell.

Guadalupe Iglesias, escritora
Guadalupe Iglesias, escritora

Guadalupe Iglesias explica a 'Al fin la lluz' com va quedar cega en un període de deu anys i com la tecnologia li va permetre recuperar part de la visió.

Robert 1
Robert 1

El Premi Nobel de Medicina el 1993, Richard Roberts, ha explicat que el coneixement actual del cos humà és limitat: "Sabem que els bacteris que viuen en els intestins parlen al cervell, i estaria bé saber què estan dient", ha reflexionat.

MIQUELESCUDERO
MIQUELESCUDERO

Miquel Escudero compagina les classes de Matemàtica Aplicada amb l'elaboració d'articles periodístics i, ara, s'ha llançat amb un llibre, 'Duelo por un gato'.

Aurora Video Instan
Aurora Video Instan

L'Aurora Depares, propietaria del primer videoclub d'Espanya, explica com sobreviure en temps de pirateria i plataformes digitals i la seva lluita per reinventar Video Instan i presentar un nou concepte de video club del segle XXI.

1706219
1706219

Juan Francisco Ferrándiz torna a la novel·la històrica amb 'La terra maleïda', una trama d'amors, secrets i venjances a la Barcelona medieval del segle IX.

1665028
1665028

Manuel Pimentel és empresari, escriptor, editor i exministre de Treball i Afers Socials.

Manubrabo
Manubrabo

El fotògraf i premi Pulitzer espanyol presenta a l'Hospitalet "Un dia qualsevol", un repàs a les imatges dels conflictes bèl·lics que ha cobert.

Walter Riso
Walter Riso

Walter Riso, conegut com a psicòleg clínic i formador de terapeutes, s'estrena en la novel·la amb 'Pizzería Vesubio'.

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH