dimarts, 15 de octubre de 2019
Marc Castellnou, bomber

Marc Castellnou és cap del Grup de Recolzament d'Actuacions Forestals (GRAF) de Bombers de la Generalitat, i és expert en gestió i extinció d'incendis de la Unió Europea.

Comenta
Torres2 1
Torres2 1

A Espanya llencem a les escombraries 7,7 milions de tones d'aliments. Javier i Sergio Torres, germans i xefs amb 2 estrelles Michelin, van impartir un "showcooking" al Supermercat d'El Corte Inglés de Diagonal amb receptes i consells per contribuir en la lluita contra el malbaratament alimentari

Carles Campuzano Dincat
Carles Campuzano Dincat

Carles Campuzano ha transitat de la vida política a la vida civil sense fer soroll. Després de 23 anys al Congrés dels Diputats, l'exportaveu del PDeCat ara dirigeix Dincat, la federació catalana de la discapacitat intel·lectual.

RamonSerranotestigodelatentadodeLaRambla
RamonSerranotestigodelatentadodeLaRambla

Recorda com va ajudar a ferits en l'atemptat i es reivindica com a víctima psicològica.

PazMonserratprimerplano
PazMonserratprimerplano

Professora i escriptora, ha guanyat diversos premis literaris i en la seva última obra, 'Jardinería de interior', recopila microrelats sobre experiències quotidianes i històries fantàstiques.

3
3

La Fundació està amb molt bona salut i es dedica al motiu pel qual va ser creada que és a promoure la recerca científica en l'Alzheimer i amb malalties neurodegeneratives relacionades.

Anna Saliente CUP
Anna Saliente CUP

La candidata de la CUP a l'Alcaldia de Barcelona està especialitzada en la defensa dels drets de les dones, àmbit en el qual ha treballat fins pocs dies abans de començar la campanya electoral.

JulioLloretFillol
JulioLloretFillol

Julio Lloret és professor d'investigació d'ICREA i ICIQ i participa en un estudi europeu per convertir energies renovables en combustibles i productes químics nets.

CeliaCnovasabogadayexsenadoradePodemos
CeliaCnovasabogadayexsenadoradePodemos

Allunyada de la primera línia política, Cánovas parla sobre els errors i les picabaralles que han desgastat la formació morada. L'advocada està disposada a portar davant els tribunals els seus excompanys de partit per calúmnies.

Salvador illa psc ep
Salvador illa psc ep

El secretari d'Organització del PSC assegura que fins dissabte 15 de juny, data de constitució dels ajuntaments, no se sabrà qui governa a la capital catalana.

IsakiLacuesta
IsakiLacuesta

El cineasta de Girona fa parada a Barcelona per presentar una exposició, 'Les imatges eco. Isaki Lacuesta ', que té els seus orígens en museu Pompidou de París.

AnnaHernndez3ConbordadosdeUcraniaPortada 1
AnnaHernndez3ConbordadosdeUcraniaPortada 1

Anna Hernández s'estrena com a novel·lista amb 'La mecedora', una obra de detectius i obsessions en la qual el que un no sap, pot arribar a salvar-lo.

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH