divendres, 22 de març de 2019
Carlos Sebastian PORTADA

'Para que España avance' és el nou llibre que l'economista ha escrit per a aquells que l'han acusat de donar una visió pessimista de la situació econòmica.

Comenta
Enricboti

Arran de les eleccions internes a l'ONCE s'han produït canvis en la Delegació Territorial de Catalunya. El nou responsable, Enric Botí Castro de la Peña és una persona jove, lluitadora, solidària, i orgullosa de la seva institució.

   Enric Botí, nou delegat de l'ONCE a Catalunya
Comenta
RicardoVaca2
RicardoVaca2

És fundador i president de la consultora audiovisual i digital Barlovento Comunicación, que enguany celebra el seu 20è aniversari.

FotodeSophieKarsentiComunidadJudadeBarcelonaenunaentrevistaparacatalunyapress.es
FotodeSophieKarsentiComunidadJudadeBarcelonaenunaentrevistaparacatalunyapress.es

Sophie Karsenti Haziot és responsable de Cultura, Esdeveniments i Relacions Exteriors del comitè directiu de la Comunitat Israelita de Barcelona.

Carmenposadas
Carmenposadas

L'escriptora repassa les seves fonts d'inspiració, els seus gustos per la lectura i per escriure en una entrevista en què presenta la seva última novel·la, 'La mestra de titelles'

Amadeu Carbó
Amadeu Carbó

Amadeu Carbó és el co-autor de 'Fins aquí hem arribat' (Edicions Morera), junt amb Jordi Cubillos, i en aquesta entrevista descobreix totes les dates del calendari relacionades amb la mort, com han canviat les tradicions i com s'ha donat l'esquena a la mort.

Ovejerofoto
Ovejerofoto

Va ser Marx un entusiasta de la ciència i la tecnologia? Si és així, per què hi ha una esquerra que recela del progrés tecnològic? Félix Ovejero reuneix a "La deriva reaccionaria de la izquierda" (Página Indómita) diferents assajos sobre un corrent esquerrà que s'allunya de les seves fonts intel·lectuals per coquetejar amb la identitat, la religió i qualsevol força que amenaci el progrés.

UnaiSordoComisionesObreras
UnaiSordoComisionesObreras

"A Catalunya cal fugir de la unilateralitat del procés i de la judicialització".

Anna Maria Villalonga
Anna Maria Villalonga

Anna Maria Villalonga és escriptora, crítica de cinema i professora de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona.

Miquel Escudero
Miquel Escudero

'Por nuestras calles' és un recopilatori d'articles sobre actualitat política en què reivindica una Espanya plural bolcada en la convivència.

Foto Esteve Riambau Paco Poch
Foto Esteve Riambau Paco Poch

El historiador i actual director de la Filmoteca de Catalunya repasa en aquesta entrevista els detalls del seu llibre ‘Laya Films i el cinema a Catalunya durant la Guerra Civil’ (L'Avenç).

Justo conde fotografía
Justo conde fotografía

Justo Conde (1928) és una llegenda viva del periodisme esportiu. Des dels anys 50 va estar vinculat a la premsa, ja fos en la mítica revista 'Rebote' o al diari 'Dicen...', on les seves cròniques sobre bàsquet es llegien i es rellegeixen avui amb entusiasme.

CarmenMachi 2
CarmenMachi 2

L'actriu que va veure llançada la seva fama gràcies a 'Aida', torna a Barcelona amb 'Cronologia de les bèsties' a demostrar perquè ara ja s'ha convertit en 'La Machi'.

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH