Guillem Sanchez (C) Xavier González

Guillem Sánchez, premi Ortega y Gasset de periodisme, construeix "L'estafador", una obra que ens submergeix en la personalitat de Francesc Gómez Manzanares a través del testimoni de tots aquells que el van conèixer. Un viatge al dolor real de les estafes sentimentals i un intent d'aprofundir en un personatge tan pertorbador com fascinant.


   L''home dels 2.000 tumors' accepta dos anys de presó per estafar més de 250.000 euros a milers de persones
   Detinguda per estafar 9.600 euros a l'home que cuidava a Tarragona
   Els Mossos adverteixen d'una estafa de 200.000 euros que s'ha fet viral a Internet
Comenta
4421922

Entrevista a l'advocat penalista Alejandro Rebolledo: Els EUA han pujat les apostes a 90 milions de dòlars per l'arrest dels funcionaris de Maduro. La paranoia s'apodera dels 11 jerarques i testaferros més buscats per la justícia nord-americana.

Comenta
Sorigue1
Sorigue1

Blanca Sorigué Borrell, és la primera dóna Directora General del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) des del 2018. Una de les zones Industrials més importants d'Espanya, amb una extensió de 4,7 milions de m2 i  300 empreses que donen Treball a gairebé 200.000 treballadors.

DSCN8538
DSCN8538

Belén Marrón, ChengCheng Li i Cristina Nadal són tres heroïnes de carn i ossos que van ajuntar totes les seves energies, experiència i força, perquè en els mesos més durs d'aquesta pandèmia pel coronavirus, la seva eficiència aconseguís salvar moltes vides arreu del món.

ISABEL SAN SEBASTIAN
ISABEL SAN SEBASTIAN

Sant Sebastián és filla d'un diplomàtic espanyol. Ara presenta en societat "Les campanes de Santiago" el seu projecte més ambiciós: l'apassionant aventura de la Reconquesta a la Compostela de l'any 997.

Perenavarro1
Perenavarro1

En aquests temps de crisi, sanitària, economia i social, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha estat, amb el seu delegat al capdavant, Pere Navarro ha estat tot aquest temps, i segueix estant, a peu de la canella. Ha posat tot el seu potenciar a l'servei de les persones que s'han vist afectades pel coronavirus, Però sense oblidar-se de les empreses de la seva polígon

multimedia images enricllorca 2
multimedia images enricllorca 2

Repassem amb l'alcalde del municipi del Baix Llobregat com ha estat afrontar la pandemia del Covid-19 des de les institucions municipals. 

La portaveu de Cs a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, en un acte de Ciutadans a Barcelona
La portaveu de Cs a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, en un acte de Ciutadans a Barcelona

CatalunyaPress entrevista a Carina Mejías després de la seva sortida de Ciutadans. 

Fondo2
Fondo2

Juan Ramón Bauzá, eurodiputat de Ciutadans. Expresident de Govern de Balears. Portaveu del Grup Libera europeu en matèria de Transport i Turisme. També forma part de la Comissió d'Afers exteriors i membre de la Delegació de relacions amb la Península Aràbiga i els EUA.

AnawrZibaoui0120202
AnawrZibaoui0120202

Zibaoui és el Coordinador General de l'Associació de Cambres de Comerç i Indústria de la Mediterrània (ASCAME), l'organització més rellevant i representativa del sector privat dels 22 països mediterranis

Dolorsmontserrat
Dolorsmontserrat

Aquests dies, tot i la pandèmia del Covid-19, l'activitat a les institucions europees no s'ha aturat, sinó que han seguit treballant de forma telemàtica, com milions de ciutadans.

Alexfergurson
Alexfergurson

Fergusson és consultor en gestió de conflictes i negociació i aborda en el seu nou llibre les eines útils sobre gestió de conflictes per a gerents d'empreses públiques i privades.

Lluis rabell
Lluis rabell

Lluís Rabell manté una conversa amb CatalunyaPress per a valorar l'actualitat política i la gestió de la crisi del coronavirus. 

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH