ISABEL SAN SEBASTIAN

Sant Sebastián és filla d'un diplomàtic espanyol. Ara presenta en societat "Les campanes de Santiago" el seu projecte més ambiciós: l'apassionant aventura de la Reconquesta a la Compostela de l'any 997.

Comenta
Perenavarro1
Perenavarro1

En aquests temps de crisi, sanitària, economia i social, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha estat, amb el seu delegat al capdavant, Pere Navarro ha estat tot aquest temps, i segueix estant, a peu de la canella. Ha posat tot el seu potenciar a l'servei de les persones que s'han vist afectades pel coronavirus, Però sense oblidar-se de les empreses de la seva polígon

multimedia images enricllorca 2
multimedia images enricllorca 2

Repassem amb l'alcalde del municipi del Baix Llobregat com ha estat afrontar la pandemia del Covid-19 des de les institucions municipals. 

Lluis rabell
Lluis rabell

Lluís Rabell manté una conversa amb CatalunyaPress per a valorar l'actualitat política i la gestió de la crisi del coronavirus. 

La portaveu de Cs a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, en un acte de Ciutadans a Barcelona
La portaveu de Cs a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, en un acte de Ciutadans a Barcelona

CatalunyaPress entrevista a Carina Mejías després de la seva sortida de Ciutadans. 

Albert Castillón
Albert Castillón

Durant la investigació, el periodista ha consultat a experts com el militar Pedro Baños, qui ha escrit el pròleg del llibre, o el psicòleg Javier Urra, encarregat de redactar una sèrie de consells per a poder superar l'estrès posttraumàtic.

Evamenor1
Evamenor1

Al mes de maig es complirà un any de les eleccions municipals. Uns mesos després, el nou govern de coalició a la Diputació de Barcelona, també complirà 365 dies.

Dolorsmontserrat
Dolorsmontserrat

Aquests dies, tot i la pandèmia del Covid-19, l'activitat a les institucions europees no s'ha aturat, sinó que han seguit treballant de forma telemàtica, com milions de ciutadans.

Alexfergurson
Alexfergurson

Fergusson és consultor en gestió de conflictes i negociació i aborda en el seu nou llibre les eines útils sobre gestió de conflictes per a gerents d'empreses públiques i privades.

Pascual Cinta
Pascual Cinta

La presidenta de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials, Cinta Pascual, fa balanç de l'atenció a les persones grans un mes després de la declaració de l'estat d'alarma.

Carlota Freixenet La Carbonera
Carlota Freixenet La Carbonera

La Carlota Freixenet és llibretera de La Carbonera, que va néixer el 2017 amb l'objectiu de convertir-se en llibreria de referència del Poble-sec.

CarlosPachaQuartMon 1
CarlosPachaQuartMon 1

Carlos Pacha forma part d'Amics del Moviment Quart Món Catalunya, una entitat que acompanya famílies galaicoportugueses que viuen a Barcelona en situació precària.

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH