NicolasSartorius

El polític i periodista repassa en el seu nou llibre 'La manipulació del llenguatge' i en aquesta entrevista els enganys de certes paraules, d'alguns polítics i ofereix remeis per no deixar-se enganyar.

Comenta
Ludmilavinogradoff

Ludmila Vinogradoff és una de les poques periodistes crítiques amb el règim de Maduro que segueix informant amb llibertat i independència des de Veneçuela. Xerrem amb la col·laboradora de Catalunyapress sobre la situació extrema que afronta el poble veneçolà.

   Iñigo Errejón, el defensor de la "democràcia" de Maduro
   Veneçuela desterra a Espanya a l'opositor Lorent Saleh després de quatre anys de presó
Comenta
Jaimerosales
Jaimerosales

Jaime Rosales desgrana la tragèdia de 'Petra', el seu nou film i parla de la seva manera d'entendre l'art, el cinema i el procés de creació d'una pel·lícula.

Collell
Collell

A 'Joc d'oficis', Collell fa un recorregut per l'auca política i artística catalana de la segona meitat del segle XX, de la qual el periodista n'ha estat moltes vegades un testimoni directe.

EmparFernndez
EmparFernndez

'La epidemia de la primavera' retrata la grip que va arrasar Europa, el conflicte social de Barcelona, l'aixecament de les dones i el drama de les trinxeres en la Primera Guerra Mundial.

Andrespascual
Andrespascual

L'advocat i escriptor de la Rioja presenta "A merced de un dios salvaje", una thriller psicològic tan fascinant com sorprenent en unes vinyes misterioses i idíl·liques.

NeusRoig
NeusRoig

L'antropòloga Neus Roig ha convertit una exhaustiva tesi sobre els nens robats a Espanya entre 1936 i 1996 en el llibre 'No llores que vas a ser feliz'.

JorgeJaraquemada
JorgeJaraquemada

Jorge Jaraquemada, advocat de professió i director executiu de la Fundació Jaime Guzmán de Xile, ha estat president del Consell per a la Transparència de Xile.

MaraCarpio.FotodeDanielLosada
MaraCarpio.FotodeDanielLosada

La perseverança i el xoc cultural són el dia a dia d'aquesta dona de Salamanca que va decidir crear una ONG de suport a les comunitats Massai a Tanzània.

ROGELIOALONSO
ROGELIOALONSO

L'expert en terrorisme, que ha publicat 'La derrota del vencedor. La política antiterrorista del final d'ETA', furga en la negociació amb ETA, la societat basca i fins i tot els seus ecos amb Catalunya.

NicolsSnchezAlbornoz
NicolsSnchezAlbornoz

L'historiador republicà, que va aconseguir fugir del Valle de los Caídos fa més de setanta anys, considera justa i oportuna l'exhumació del dictador.

Pau Miserachs
Pau Miserachs

Pau Miserachs acaba de publicar "República, ¿y eso qué es?" (BBDedit). Advocat expert en propietat intel·lectual i president del club de pensament Grup d'Estudis Polítics, és un dels 'clercs' a l'ombra del separatisme.

Joseangelmartos
Joseangelmartos

L'editor de Diëresis, José Ángel Martos, aposta per la lectura com a plaer i diversió, no en va el lema de l'editorial és 'llibres per a l'oci intel·ligent'.

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH