dilluns, 23 de setembre de 2019
Carles Campuzano Dincat

Carles Campuzano ha transitat de la vida política a la vida civil sense fer soroll. Després de 23 anys al Congrés dels Diputats, l'exportaveu del PDeCat ara dirigeix Dincat, la federació catalana de la discapacitat intel·lectual.

   Carles Campuzano assumeix la direcció de Dincat, la federació catalana de discapacitat intel·lectual
   El sector de la discapacitat urgeix a Sánchez a elaborar una llei contra totes les discriminacions
Comenta
JulioLloretFillol

Julio Lloret és professor d'investigació d'ICREA i ICIQ i participa en un estudi europeu per convertir energies renovables en combustibles i productes químics nets.

Comenta
CeliaCnovasabogadayexsenadoradePodemos
CeliaCnovasabogadayexsenadoradePodemos

Allunyada de la primera línia política, Cánovas parla sobre els errors i les picabaralles que han desgastat la formació morada. L'advocada està disposada a portar davant els tribunals els seus excompanys de partit per calúmnies.

RamonSerranotestigodelatentadodeLaRambla
RamonSerranotestigodelatentadodeLaRambla

Recorda com va ajudar a ferits en l'atemptat i es reivindica com a víctima psicològica.

Salvador illa psc ep
Salvador illa psc ep

El secretari d'Organització del PSC assegura que fins dissabte 15 de juny, data de constitució dels ajuntaments, no se sabrà qui governa a la capital catalana.

IsakiLacuesta
IsakiLacuesta

El cineasta de Girona fa parada a Barcelona per presentar una exposició, 'Les imatges eco. Isaki Lacuesta ', que té els seus orígens en museu Pompidou de París.

AnnaHernndez3ConbordadosdeUcraniaPortada 1
AnnaHernndez3ConbordadosdeUcraniaPortada 1

Anna Hernández s'estrena com a novel·lista amb 'La mecedora', una obra de detectius i obsessions en la qual el que un no sap, pot arribar a salvar-lo.

Mischadohlerimagen
Mischadohlerimagen

Mischa Dohler (1975) és enginyer de professió, però porta anys col·laborant amb el Govern britànic per millorar l'ensenyament en el Regne Unit. Aprofitem la seva visita a Barcelona per parlar amb ell sobre com adaptar l'educació als reptes del futur.

PazMonserratprimerplano
PazMonserratprimerplano

Professora i escriptora, ha guanyat diversos premis literaris i en la seva última obra, 'Jardinería de interior', recopila microrelats sobre experiències quotidianes i històries fantàstiques.

3
3

La Fundació està amb molt bona salut i es dedica al motiu pel qual va ser creada que és a promoure la recerca científica en l'Alzheimer i amb malalties neurodegeneratives relacionades.

Anna Saliente CUP
Anna Saliente CUP

La candidata de la CUP a l'Alcaldia de Barcelona està especialitzada en la defensa dels drets de les dones, àmbit en el qual ha treballat fins pocs dies abans de començar la campanya electoral.

LaurentCohen
LaurentCohen

Laurent Cohen és copresident de l'associació catalana de jueus i palestins Junts. Nascut a França, és d'origen jueu egipci per part de pare, i italià sefardita per part de mare.

CarlesTusquets3
CarlesTusquets3

Les eleccions a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona estan sent molt renyides i polititzades per sectors de l'independentisme.

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH