divendres, 30 de octubre de 2020
Perenavarro1

En aquests temps de crisi, sanitària, economia i social, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha estat, amb el seu delegat al capdavant, Pere Navarro ha estat tot aquest temps, i segueix estant, a peu de la canella. Ha posat tot el seu potenciar a l'servei de les persones que s'han vist afectades pel coronavirus, Però sense oblidar-se de les empreses de la seva polígon

   ​El Consorci Zona Franca participa en el 4YFN connectant empreses emergents i inversors
   La Zona Franca de Barcelona explora noves oportunitats de negoci a Tànger
Comenta
Dolorsmontserrat
Dolorsmontserrat

Aquests dies, tot i la pandèmia del Covid-19, l'activitat a les institucions europees no s'ha aturat, sinó que han seguit treballant de forma telemàtica, com milions de ciutadans.

Alexfergurson
Alexfergurson

Fergusson és consultor en gestió de conflictes i negociació i aborda en el seu nou llibre les eines útils sobre gestió de conflictes per a gerents d'empreses públiques i privades.

Albert Castillón
Albert Castillón

Durant la investigació, el periodista ha consultat a experts com el militar Pedro Baños, qui ha escrit el pròleg del llibre, o el psicòleg Javier Urra, encarregat de redactar una sèrie de consells per a poder superar l'estrès posttraumàtic.

Pascual Cinta
Pascual Cinta

La presidenta de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials, Cinta Pascual, fa balanç de l'atenció a les persones grans un mes després de la declaració de l'estat d'alarma.

Carlota Freixenet La Carbonera
Carlota Freixenet La Carbonera

La Carlota Freixenet és llibretera de La Carbonera, que va néixer el 2017 amb l'objectiu de convertir-se en llibreria de referència del Poble-sec.

DanielMaralef
DanielMaralef

Daniel Margalef és integrant de l'equip de drets esportius i Relacions amb Laliga de MEDIAPRO des del 2013.

Lluis rabell
Lluis rabell

Lluís Rabell manté una conversa amb CatalunyaPress per a valorar l'actualitat política i la gestió de la crisi del coronavirus. 

La portaveu de Cs a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, en un acte de Ciutadans a Barcelona
La portaveu de Cs a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, en un acte de Ciutadans a Barcelona

CatalunyaPress entrevista a Carina Mejías després de la seva sortida de Ciutadans. 

CarlosPachaQuartMon 1
CarlosPachaQuartMon 1

Carlos Pacha forma part d'Amics del Moviment Quart Món Catalunya, una entitat que acompanya famílies galaicoportugueses que viuen a Barcelona en situació precària.

Evamenor1
Evamenor1

Al mes de maig es complirà un any de les eleccions municipals. Uns mesos després, el nou govern de coalició a la Diputació de Barcelona, també complirà 365 dies.

Antoni Garcia (portaveu ERC L'Hospitalet)
Antoni Garcia (portaveu ERC L'Hospitalet)

Antoni Garcia és el líder de l'oposició a L'Hospitalet en representació d'ERC, segona força al consistori. Repassem amb el portaveu republicà les seves propostes per la ciutat arran de la projecció que el partit ha guanyat en les darreres eleccions municipals.

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH