Joseangelmartos

L'editor de Diëresis, José Ángel Martos, aposta per la lectura com a plaer i diversió, no en va el lema de l'editorial és 'llibres per a l'oci intel·ligent'.

Comenta
JorgeJaraquemada

Jorge Jaraquemada, advocat de professió i director executiu de la Fundació Jaime Guzmán de Xile, ha estat president del Consell per a la Transparència de Xile.

Comenta
Kameron Hurley
Kameron Hurley

L'escriptora Kameron Hurley recopila a 'La revolució feminista geek' diverses mostres de masclisme sofert en les xarxes i en aquesta entrevista detalla el que hem de fer tant homes com dones per combatre aquesta xacra.

Ugt 6
Ugt 6

La Unió General de Treballadors ha decidit celebrar el seu 130 aniversari amb un important calendari d'actes. A més, el sindicat ha aprofitat l'ocasió per reformular els seus objectius. El lema del seu secretari general podria resumir-se així: aprendre del passat per seguir sent útils avui i demà.

Teresa Freixes 7
Teresa Freixes 7

A '155. Los días que estremecieron Cataluña' (Doña Tecla), Freixes combina la crònica política amb la mirada atenta que li proporciona la seva formació com a jurista per narrar els successos que van conduir a l'aplicació de l'article 155.

1879988
1879988

Mario Catelli és escriptor, editor i fundador de l'editorial de contes infantils personalitzats Upala Books.

Magi Crusells
Magi Crusells

El llibre "Las películas que vio Franco (y que no todos pudieron disfrutar)" desvela com el dictador segui una disciplina rigida i sense mostrar cap emoció durant les projeccions a la seva sala de cinema a El Pardo.

AlejandroMarinForocoches
AlejandroMarinForocoches

El creador de Forocoches ha publicat un llibre per a emprenedors i, d'alguna manera, d'autoajuda per als amants dels ordinadors, un llibre tan seriós com criticat en la seva pròpia web.

Gemma Bruna 1
Gemma Bruna 1

Gemma Bruna ha escrit amb Josep París 'Cuídate. Quince vivencias personales de cuidadores', un llibre sobre la importància d'aquests acompanyants sovint invisibles.

Pablo aranda
Pablo aranda

L'escriptor i periodista andalús presenta 'La distància', la seva última novel·la que transita la frontera entre Espanya i el Marroc, però també les fronteres de l'amor i la valentia.

IMG 20180705 093742min 2
IMG 20180705 093742min 2

L'advocat coordina un llibre sobre la gestió de l'aigua a Espanya, França i Itàlia amb la voluntat d'aportar arguments al debat sobre la remunicipalització del subministrament.

Edilberto08
Edilberto08

Edilberto Daza és un líder camperol colombià que per la seva tasca com a defensor de Drets Humans s'ha vist amenaçat de mort per grups paramilitars.

LuisMorenoFernndez
LuisMorenoFernndez

'Democracias robotizadas' planteja com pot afectar la revolució tecnològica a la societat a Europa i Estats Units.

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH