1879988

Mario Catelli és escriptor, editor i fundador de l'editorial de contes infantils personalitzats Upala Books.

Comenta
Magi Crusells

El llibre "Las películas que vio Franco (y que no todos pudieron disfrutar)" desvela com el dictador segui una disciplina rigida i sense mostrar cap emoció durant les projeccions a la seva sala de cinema a El Pardo.

Comenta
IMG 20180705 093742min 2
IMG 20180705 093742min 2

L'advocat coordina un llibre sobre la gestió de l'aigua a Espanya, França i Itàlia amb la voluntat d'aportar arguments al debat sobre la remunicipalització del subministrament.

Edilberto08
Edilberto08

Edilberto Daza és un líder camperol colombià que per la seva tasca com a defensor de Drets Humans s'ha vist amenaçat de mort per grups paramilitars.

FotoPereCervantes20182
FotoPereCervantes20182

El policia i escriptor publica 'Golpes', una novel·la en què el protagonista és un agent que acaba de sortir de presó provisional i està a l'espera de sentència ferma.

1814821
1814821

Tomás Alcoverro recull a 'La noria de Beirut' cròniques sobre la vida quotidiana de la capital del Líban, una ciutat que gira i es reconverteix tot i els conflictes.

Marearojajosemanueldelrio
Marearojajosemanueldelrio

Galiciapress entrevista a Nacho Carretero i això és el que ens ha explicat sobre la seva novel·la 'La marea roja' i el narcotràfic a Galícia.

MARTÍ GIRONELL
MARTÍ GIRONELL

El periodista explica en detall i amb anècdotes sucoses la historia del protagonista de 'La força d'un destí', un personatge que el va atrapar per la seva lluita constant per complir els seus somnis.

LuisMorenoFernndez
LuisMorenoFernndez

'Democracias robotizadas' planteja com pot afectar la revolució tecnològica a la societat a Europa i Estats Units.

AlejandroMarinForocoches
AlejandroMarinForocoches

El creador de Forocoches ha publicat un llibre per a emprenedors i, d'alguna manera, d'autoajuda per als amants dels ordinadors, un llibre tan seriós com criticat en la seva pròpia web.

Oriol Broggi
Oriol Broggi

El director teatral porta un mes al Teatre Romea, i hi segueix fins el 10 de juny, amb ‘Èdip’, una obra a la que estima per les seves preguntes y les seves respuestes.

Laura Casas Fotografia d'Adrián Muñoz
Laura Casas Fotografia d'Adrián Muñoz

La periodista publica el recopilatori de relats 'Cinquanta còdols al mar', en què tracta de temes com la infantesa, la família, el dolor, l'amor i el pas del temps.

JoaquinEstefania
JoaquinEstefania

Joaquín Estefanía defensa en el seu llibre 'Revolucions: Cinquanta anys de rebel·lia (1968-2018)' el llegat d'aquesta fita històrica amb dades i fets i recorda com els moviments antiglobalització i dels indignats beuen d'aquests èxits.

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH