dissabte, 23 de octubre de 2021
Captura 9 1

El professor Àngel Narro acaba de publicar el seu llibre "Tecla de Iconio. La Santa ideal, un ideal de santa" i per aquest motiu ha concedit una entrevista a Catalunyapress en què ha explicat més sobre aquesta santa que va ser tot un referent per a la resta de dones de la seva època.

   Marta Serrano: "La història està de rabiosa actualitat i ens serveix per conèixer-nos a nosaltres mateixos"
   Susanna Herrero: "Els Cabana m'han canviat la vida i ara em dedico només a escriure"
Comenta
Silvia

Des Catalunyapress hem entrevistat a Silvia Lazausa, vicepresidenta de la Federació d'Associacions d'Implantats Coclears d'Espanya, perquè ens expliqui les dificultats en el dia a dia que es troben les persones que, com ella, tenen problemes auditius i quines són les coses que han millorat amb el pas de temps per facilitar-los la vida.

Comenta
IMG 2050
IMG 2050

Un viaje, ella i el mar és la primera novel·la d'aquesta jove escriptora que s'ha llançat a l'aventura de l'autopublicació amb un llibre sobre sentiments, amistat i amor que atraparà als lectors i els farà reflexionar sobre la vida, les decisions que es prenen i el pas del temps.

WhatsAppImage20210920at12.54.22
WhatsAppImage20210920at12.54.22

Tothom sap que fer oposicions no és fàcil, per això Teresa Gálvez, que compta amb vint anys d'experiència a l'esquena, va decidir crear el Manual Tècnic: Com Opositar, totes les claus per als processos d'Estabilització, consolidació i Funcionarización.

EuropaPress 3274156 rafael bengoa consejero vasco sanidad
EuropaPress 3274156 rafael bengoa consejero vasco sanidad

L'exdirector de Sistemes de Salut de l'Organització Mundial de la Salut declara que "la immunitat de grup no sembla plausible perquè les vacunes no impedeixen la infecció", encara que siguin molt útils per protegir de la malaltia greu o la mort.


4699558
4699558

Hereu, va deixar la política l'any 2012, després de 14 anys en política, dels quals, 5 com a alcalde de Barcelona. Aquest mateix any es va fer autònom i com ell diu guanyar "la seva llibertat" treballant des del seu despatx professional amb Llatinoamèrica.

DSCN9105
DSCN9105

El Dr Ciril Rozman i Borsnar és una de les figures més rellevants de la Medicina Interna a Espanya, amb una visió pròpia del que significa aquesta especialitat que anteposa a altres activitats com la recerca i la docència.

Guillem Sanchez (C) Xavier González
Guillem Sanchez (C) Xavier González

Guillem Sánchez, premi Ortega y Gasset de periodisme, construeix "L'estafador", una obra que ens submergeix en la personalitat de Francesc Gómez Manzanares a través del testimoni de tots aquells que el van conèixer. Un viatge al dolor real de les estafes sentimentals i un intent d'aprofundir en un personatge tan pertorbador com fascinant.


Conferencia3pcopia
Conferencia3pcopia

La Dra. En Història Marta Serrano Coll explica en una entrevista amb Catalunyapress que el seu llibre Història dels reis d'Aragó. De Sancho Garcés (1004) a Ferran II (1516) no és "convencional" sinó que és "més amè". Assegura que parla de la història d'una manera digerible, aportant moltes dades noves i fent veure que aquesta està molt lligada a l'actualitat.

97429616 mediaitem97428382
97429616 mediaitem97428382

Natasha - nom fictici- estava la tarda del 17 d'agost de 2017 a una botiga a la banda de la Rambla amb la seva germana, que venia de visita a Barcelona des d'Ucraïna. El que havia de ser una tarda de compres acabo amb les dues noies refugiades al pati del darrere del Zara de carrer Pelai, després de l'atemptat comès per Younes Aabouyaaqoub. "Li vaig dir a la meva germana que era un accident sense importància, però jo tenia molta por", explica.

Carrizosa5 1
Carrizosa5 1

Des del 2019, data en què el líder de Ciutadans, Albert Rivera, presentés la seva dimissió pels mals resultats a les eleccions generals, Ciutadans està vivint una escalada de marxa de militants, alguns amb alts càrrecs que han triat a PP com la seva casa política.

SerieCabanaSusannaHerrero
SerieCabanaSusannaHerrero

L'escriptora Susanna Herrero ens explica què trobarem a 'Somos el último verano', l'últim llibre de la sèrie Cabana que sortirà a la venda el proper dia 24. A més, ens deixa llegir un fragment en exclusiva i ens explica quins projectes futurs té.

Xavier Lleonart secretari general Metges de Catalunya 01
Xavier Lleonart secretari general Metges de Catalunya 01

Lleonart, juntament amb Jordi Cruz, estarà a càrrec de Metges de Catalunya durant els propers quatre anys. Junts s'han proposat un canvi radical de la institució i també del sistema mèdic actual, que considera ferit de mort

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH