dissabte, 21 de juliol de 2018 13:24
CP 3 1
Redacció Catalunyapress | 0

Segons el president de la Generalitat, és la data idònia per fer un debat "serè i deslligat d'altres consideracions".

Clinton 1
Redacció Catalunyapress | 0

Ha agraït el suport per trencar el 'sostre de vidre' que existeix entre les dones d'aquest país.


ValldHebron 1
Redacció Catalunyapress | 0

Reclama a Comín que doni garanties als 4,3 milions de catalans que depenen d'un hospital de l'ICS: "Li correspon a vostè arremangar".

POLíTICA

Homs congreso 1
Redacció Catalunyapress | 0

La Mesa del Congrés votarà favorablement, amb el vot en contra de Ciutadans | Això suposa rebre més de 42.000 euros al mes per part de CDC, a més de moltes altres avantatges.

Gimeno 1
Redacció Catalunyapress | 0

L'expresident del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) aspira a dirigir una entitat molt desprestigiada per l'escàndol Fernández Díaz-De Alfonso.

Mas juicio 1
Redacció Catalunyapress | 0

El TSJC recorda que els enregistraments només van ser lliurats aquest sindicat i el va advertir que la seva difusió o revelació podria comportar una multa.

Luis barcenas
Redacció Catalunyapress | 0

A més, qualifica de "simple foli" el document que el PP va aportar, anomenat 'procediment d'esborrat segur', i precisa que no es pot considerar "seriós i rigorós". 

Echenique fraude 1
Redacció Catalunyapress | 0

El secretari d'Organització de Podem culpa al sistema que la "gent humil" hagi de recórrer a l'economia submergida.

Rajoy sinapoyoscopia 1
Redacció Catalunyapress | 0

Rafael Hernando acusa Ciutadans i PSOE de bloquejar la situació política | Els 'populars' mantenen reunions secretes amb el partit de Rivera per, com a mínim, mantenir la seva abstenció.

ESPORTS

Ramon condal
Redacció Catalunyapress | 0

Condal va ser un dels accionistes majoritaris de l'entitat fins a l'arribada de l'actual propietari Chen Yansheng.

 

VIDEOS

Cp noticia
CGT Antifraude

Catalunya Press.- L'Oficina Antifrau de Catalunya ha presentatun informe en el qual es relata com el Grup Acciona hauria desviat 13,3 milions d'euros per serveis que presumptament mai han arribat a realitzar-se entre els anys 2013 i 2015.A través d'un mecanisme de factures creuades entre ATLL Concessionària de la Generalitat de Catalunya i Empresa Operadora ATLL i Acciona Aigua, dues filials amb vinculacions amb el grup. 


Consejo Metropolitano del C3A1rea Metropolitana

CatalunyaPress. - Hi ha un informe jurídic intern en mans del gerent de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en el qual es justifica per què s'ha de recórrer davant el Tribunal Suprem l'anul·lació de l'empresa mixta Aigües de Barcelona, decretada pel TSJC. I és que els serveis jurídics estan facultats per defensar davant la justícia a aquesta empresa com es va acordar en un ple de l'AMB fa dos anys. Per això Ada Colau ha d'expressar per escrit al Departament Jurídic de l'AMB que no recorri aquesta sentència.

Atll

El Ple del Parlament ha instat aquest dimecres al Govern a estudiar la rescissió del contracte de concessió de l'empresa Aigües Ter Llogregat (ATLL) si es demostren les "múltiple irregularitats".

JPujol 1

Catalunya Press.- Un total de 23 casos de corrupció, molts d'ells de gran magnitud, han tingut lloc a Catalunya -ajuntaments, institucions, partits polítics --des de l'any 1990 al 2015. En 12 dels quals a continuació nomenarem està involucrada la antiga Convergència i Unió (CiU), i en tres d'ells, la família Pujol. Un total de cinc afecten a polítics del PSC.

Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH