L'AMB col·locarà "a dit" al Coordinador de Serveis adscrit a l'Àrea de Medi Ambient

|


Eloi badia

Finalment no hi haurà concurs públic per a la cobertura del lloc de Coordinador de Serveis adscrit a l'Àrea de Medi Ambient de l'AMB sinó que s'ha creat el lloc que serà cobert pel sistema de "lliure designació", dit en plata, "a dit" per la direcció de l'Àrea supervisada per Eloy Badia. I això s'ha fet com a solució salomònica després d'haver intentant abans per concurs, i desistir seguir amb el procediment"in so facto" en febrero.Y és que la realitat sempre supera la ficció.


Així ha quedat reflectit en el DOGC del passat 22 de març de 2018. En el mateix clarament es veu la modificació de la relació de llocs de treball del personal funcionari de l'AMB i entre els canvis es troba la creació del lloc de Coordinador de Serveis l'Àrea de Medi Ambient que serà provisionada pel sistema de "lliure designació" (LD) d'acord amb l'expedient 900130/18 signat pel secretari accidental de l'AMB.
Amb1

Anunci publicat al DOGC de 22 de març de 2018


És important recalcar que els titulars dels llocs de treball proveïts pel procediment de "lliure designació" (a dit) poden ser cessats discrecionalment. Tot i que en cas de cessament, se'ls haurà d'assignar un lloc de treball d'acord amb el sistema de carrera professional propi de cada Administració Pública i amb les garanties inherents de l'esmentat sistema a discreció de l'elecció dels seus responsables i confiança.


Com els informàvem des CatalunyaPress fa uns dies a la cobertura d'aquesta plaça des de l'AMB havien afegit entre les reponsabilitats del lloc "t ot el relacionat en matèria de l'aigua" del Departament de Medi Ambient, presidit per Eloy Badia. I és que l'home és l'únic animal que ensopega tres cops amb la mateixa pedra i ara sembla ser que a consciència.Concurso3

Comparativa de funcions i requisits públicados a la web de l'AMB per a la cobetura del lloc en el mes de febrer i el mes de març de 2018. Font: AMB


ELS DISBARATS DE  L'ÀREA DE MEDI AMBIENT DE LA AMB


D'un any per l'altre les coses no han canviat en l'organigrama de l'Àrea de Medi Ambient de l'AMB. I com a vicepresident de l'àrea té a Eloy Badia, - que va ser durant bastants anys activista de l'ONG Aigua és Vida-, la seva direcció l'ocupa, Joan Pinyol, i la direcció de Serveis Cicle de l'Aigua l'ostenta, Juan Ramón Vázquez.


La pregunta clau arribats a aquest punt és: Per què cada mes de febrer i des de fa dos anys, 2017 i 2018, la direcció de l'AMB avorta un nomenament o un concurs promogut des d'aquesta Àrea de Medi Ambient ?.Al febrer de 2017 va ser la mà d'Ada Colau qui va frenar el nomenament de Joaquim Oliveras i ara, al febrer de 2018, la gerència va ser qui va parar en sec un concurs amb terminis de presentació curts i sense publicar la llista de candidats del Coordinació de Serveis l'Àrea de Medi Ambient.


És tot un misteri el que passa en aquesta àrea de Medi Ambient de l'AMB ja que ja va saltar a la palestra també al febrer de fa un any (2017), que la presidència de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), encapçalada per l'alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, va retirar a última hora, a corre-cuita la proposta de nomenar un executiu imputat com a director del cicle de l'aigua. Amb aquesta maniobra Colau va evitar que el consell de la institució supramunicipal es pronunciés sobre la idoneïtat per al càrrec de Joaquim Oliveras, investigat en el marc del cas tripijoc.


Oliveras va ser acusat de còmplice en un delicte contra l'Administració Pública pel Jutjat d'Instrucció número 1 de Lugo. El tribunal investiga com una peça separada de la macrocausa Pokémon la presumpta alteració de concessions públiques en el Consell Comarcal de la Selva durant el mandat de Ramon Fauria (CiU).


Oliveras estava cridat per BComú a substituir Llorenç Alerm com a director del Cicle Integral de l'Aigua de l'AMB, ja que treballava des de feia més de quatre anys com a secretari general de la signatura andorrana Grup Heracles.


Es dóna la coincidència que aquesta companyia del Principat estava dirigida per un vell conegut del sector de l'aigua a Catalunya, Leonard Carcolé , exdirector de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) en el primer mandat d'Artur Mas. Va coincidir en aquesta època amb el directiu que actualment capitaneja l'àrea de Medi Ambient de l'AMB, Joan Pinyol, que estava cridat a ser cap d'Oliveras i que va ser el gerent de l'ACA fins a abril de 2014.
Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH