dissabte, 7 de desembre de 2019

SegurCaixa Adeslas guanya 158,6 milions fins al juny, un 9,3% més

|

SegurCaixa adeslas


L'empresa integrada al grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank, SegurCaixa Adeslas, va obtenir un benefici net de 158,6 milions d'euros en el primer semestre del 2018, cosa que representa un increment del 9,3% respecte als guanys aconseguides durant el mateix període de l'exercici precedent.


De la seva banda, els ingressos per primes van registrar una millora del 5,7%, fins a arribar als 1.918 milions d'euros.


"SegurCaixa Adeslas torna a créixer en volum de primes més que el conjunt del mercat d'assegurances no vida, que va augmentar un 4%", destaca l'asseguradora en un comunicat.


La ràtio combinat va millorar 0,8 punts percentuals en relació a juny d'un any abans, fins a situar-se en el 88,6%, a causa del "favorable" comportament de la sinistralitat.


La companyia ha destacat la contribució de la marca d'assegurances de salut Adeslas que, amb una quota de més del 28,5% del mercat, va registrar el major creixement entre les deu primeres entitats del sector i aconseguir uns ingressos per primes de 1.223 milions d'euros , un 7,6% més que fa un any.


"Això posa de manifest la solidesa del model de negoci de la companyia en un entorn de creixent implantació de l'assegurança de salut", ha precisat SegurCaixa Adeslas.


SALUT


El 30 de juny de 2018, la signatura comptava amb un total de 5,6 milions d'assegurats en salut, el que representa un augment del 6,5% respecte desembre de 2017, destacant sobretot el creixement experimentat en el segment de particulars, que es va elevar un 6%.


L'assegurança dental, del seu costat, va registrar un augment també "molt" significatiu, fins a arribar al 8,3%, sustentat fonamentalment en el desenvolupament que estan tenint les clíniques dentals Adeslas. En el que va d'any s'han obert nou clíniques, de manera que el nombre total d'establiments operatius és de 179.


SegurCaixa Adeslas va apuntar que la seva estratègia multiramo continua avançant. En aquest sentit, el volum de primes fins al juny en altres rams diferents del de salut va arribar als 695 milions d'euros, un 36,2% del total, en el qual destaca el comportament d'accidents (139,2 milions d'euros en primes) .

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH