Treballant per les persones, el progrés i el reequilibri territorial

|

És als municipis, a cada poble i a cada ciutat, on les persones busquen solucions a les seves necessitats quotidianes, les més immediates. La Diputació de Barcelona, com a administració que dona suport als ajuntaments dels 311 municipis de la demarcació, acabarà l’actual mandat havent destinat 3.000 milions d’euros a cobrir les demandes dels governs locals de les comarques barcelonines, defensant la tasca de la política de proximitat com a garantia fonamental del benestar de les persones i del progrés al territori.


Amb la missió d’enfortir la capacitat dels governs locals per millorar la qualitat de vida de la ciutadania i contribuir així al progrés i al reequilibri territorial de Catalunya, la Diputació ha impulsat els últims anys el seu Pla d’Acció de Mandat, que aplega en 13 grans projectes estratègics, el gran repte de connectar el territori i les persones amb un futur pròsper.


La Diputació de Barcelona ha destinat 3.000 milions d’euros a cobrir les demandes dels governs locals.


Iu00f1aki Relanzu00f3n Diputaciu00f3 de Barcelona


Un pla ambiciós, amb projectes concrets, que fomenta el desenvolupament econòmic i potencia els plans locals d’ocupació, apostant pel territori com a element generador de riquesa. Un pla que també impulsa les polítiques socials per reduir les desigualtats i desenvolupa accions per assegurar que tothom pugui viure en condicions de benestar, visqui on visqui i tingui l’edat que tingui. I, finalment, que promou la cultura, l’educació i l’esport com a eines bàsiques de cohesió social amb inversions en equipaments i serveis per establir un model territorial equilibrat i sostenible. Tot això, amb el gran repte de continuar consolidant una administració pública local, transparent i professional que tingui garantides l’autonomia i la suficiència financera. 


Jordi Bastart (Turismo Verde SL) Diputaciu00f3 de Barcelona


Connectar amb la responsabilitat


La tasca continuada d’acompanyament als ajuntaments i als consells comarcals del territori ha convertit la Diputació de Barcelona en una de les institucions més ben valorades, referent en el servei públic. La Diputació és la primera administració pública de Catalunya amb el certificat de responsabilitat social d’AENOR, que l’acredita per haver implantat un sistema de gestió basat en la responsabilitat social, el bon govern i la millora contínua; des del respecte a l’autonomia de tots els municipis i amb l’objectiu últim de millorar el benestar de les persones. 

relacionada Biblioteques: accés directe a la informació, el coneixement i la cultura
relacionada ​Aposta per la riquesa i l’equilibri territorial de les comarques barcelonines

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH