diumenge, 1 de agost de 2021

Les fronteres de 6 països estan obertes per als viatgers

A l'hora de reservar un viatge les autoritats recomanen mantenir-se informat de les polítiques sanitàries vigents en cada destinació. Per això, el metacercador va posar a disposició una eina infaltable a l'hora de planificar un viatge en aquesta "nova normalitat": el Mapa de Restriccions de Viatge Interactiu.


Albània

Albania
L'ús de mascareta està recomanat en espais tancats i transport públic a Albània 1. 4,5 casos de COVID-19 actius per cada 100.000 persones.
 2. El 0,21% dels ciutadans han estat vacunats.
 3. La majoria de viatgers podrà entrar a Albània sense restriccions.
 4. És possible que es facin cribratges en punts d'entrada.
 5. Els viatgers no han de presentar el resultat negatiu d'una prova PCR o d'antígens de COVID-19 a la seva arribada a Albània, però sí hauran de romandre en quarantena.
 6. L'ús de mascareta està recomanat en espais tancats i transport públic.Costa Rica

A Costa Rica hi ha 1.693,3 casos d'COVID-19 actius per cada 100.000 persones

A Costa Rica hi ha 1.693,3 casos d'COVID-19 actius per cada 100.000 persones 1. 1.693,3 casos de COVID-19 actius per cada 100.000 persones.
 2. El 8,85% dels ciutadans han estat vacunats.
 3. La majoria de viatgers podrà entrar a Costa Rica sense restriccions.
 4. Els turistes han d'adquirir una assegurança de viatge obligatòria que cobreixi l'allotjament en cas de quarantena, així com les despeses mèdiques per contreure COVID-19.
 5. Els viatgers no han de presentar el resultat negatiu d'una prova PCR o d'antígens de COVID-19 a la seva arribada a Costa Rica, però sí hauran de romandre en quarantena.
 6. L'ús de mascareta és obligatori en el transport públic.Illes Turks i Caicos


Turquia


Els viatgers han de tenir una assegurança mèdica en vigor amb cobertura per COVID-19 (despeses mèdiques, hospitalització, consultes, receptes, helicòpter ambulància) i presentar el document acreditatiu de l'assegurança en el formulari d'autorització prèvia a el viatge a les Illes Turks i Caicos 1. 77,8 casos de COVID-19 actius per cada 100.000 persones.
 2. El 36,93% dels ciutadans han estat vacunats.
 3. La majoria de viajerospodrá entrar a les Illes Turks i Caicos sense restriccions.
 4. Els viatgers han de tenir una assegurança mèdica en vigor amb cobertura per COVID-19 (despeses mèdiques, hospitalització, consultes, receptes, helicòpter ambulància) i presentar el document acreditatiu de l'assegurança en el formulari d'autorització prèvia a el viatge.
 5. Els viatgers no han de presentar el resultat negatiu d'una prova PCR o d'antígens de COVID-19 a la seva arribada a les Illes Turks i Caicos, però sí hauran de romandre en quarantena.
 6. L'ús de mascareta és obligatori en els llocs públic s.Maldives

Els viatgers que arribin a Maldives han d'omplir un formulari de declaració de salut de l'viatger 24 hores abans de la sortida a i de la tornada de les Maldives

Els viatgers que arribin a Maldives han d'omplir un formulari de declaració de salut de l'viatger 24 hores abans de la sortida ai de la tornada de les Maldives 1. 1.960,8 casos de COVID-19 actius per cada 100.000 persones.
 2. El 53,45% dels ciutadans han estat vacunats.
 3. La majoria de viatgers podrà entrar a Maldives sense restriccions.
 4. Els viatgers que arribin a Maldives han d'omplir un formulari de declaració de salut de l'viatger 24 hores abans de la sortida ai de la tornada de les Maldives. Tots els viatgers i les tripulacions han d'omplir una targeta d'arribada d'immigració. Els viatgers que arribin a Maldives com a turistes han de presentar una confirmació de reserva d'hotel per a tota la durada de el viatge en instal·lacions turístiques registrades i sotmetre a avaluació mèdica. Es recomana als visitants instal·lar l'aplicació de localització de contactes Trace Ekee abans o a l'arribar a país.
 5. Els viatgers no han de presentar el resultat negatiu d'una prova PCR o d'antígens de COVID-19 ni romandre en quarantena a la seva arribada a Maldives.
 6. L'ús de mascareta és obligatori en espais tancats i transport públic.Mèxic

Mu00e8xic

Els viatgers procedents Argentina no han de presentar el resultat negatiu d'una prova PCR o d'antígens de COVID-19 a la seva arribada a Mèxic 1. 240,6 casos de COVID-19 actius per cada 100.000 persones.
 2. El 9,28% dels ciutadans han estat vacunats.
 3. La majoria de viatgers podrà entrar a Mèxic sense restriccions.
 4. Mèxic no imposa restriccions d'entrada per a viatges en avió, però els viatgers que arribin de països afectats per COVID-19 seran examinats i posats en quarantena si fos necessari.
 5. Els viatgers no han de presentar el resultat negatiu d'una prova PCR o d'antígens de COVID-19 a la seva arribada a Mèxic.
 6. L'ús de mascareta és obligatori en els llocs públics.


República Dominicana

Els viatgers visitar República Dominicana han d'emplenar i enviar una declaració jurada de salut de l'passatger, on declaren no haver notat cap símptoma relacionat amb COVID-19 a les 72 hores prèvies i on proporcionen dades de contacte per als 30 dies següents

Els viatgers visitar República Dominicana han d'emplenar i enviar una declaració jurada de salut de l'passatger, on declaren no haver notat cap símptoma relacionat amb COVID-19 a les 72 hores prèvies i on proporcionen dades de contacte per als 30 dies següents 1. 546,7 casos de COVID-19 actius per cada 100.000 persones.
 2. El 8,39% dels ciutadans han estat vacunats.
 3. La majoria de viatgers podrà entrar a República Dominicana sense restriccions.
 4. Els viatgers han d'omplir i enviar una declaració jurada de salut del passatger, on declaren no haver notat cap símptoma relacionat amb COVID-19 a les 72 hores prèvies i on proporcionen dades de contacte per als 30 dies següents.
 5. Els viatgers no han de presentar el resultat negatiu d'una prova PCR o d'antígens de COVID-19 a la seva arribada a la República Dominicana, però sí hauran de romandre en quarantena.
 6. L'ús de mascareta és obligatori en els llocs públics.

logo insolito

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH