dimecres, 20 de octubre de 2021

La nova seu de Naturgy a Barcelona rep el premi d'or dels Novum Design Awards

|

Sede de Naturgy en Barcelona

@EP


La nova seu de Naturgy a Barcelona ha rebut el premi d'or dels Novum Design Awards pel seu projecte de renovació de l'edifici D525.


La seu ha estat dissenyada per l'estudi Sanzpont Arquitectura a través del concepte de rehabilitació sostenible, "basat en recuperar un edifici per tal de reduir el seu impacte ambiental d'ús i allargar l'eficiència de la seva vida útil", segons un comunicat de la companyia aquest dimecres.


Aquest nou edifici, estrenat a l'abril de l'any passat, se situa en el 525 de l'avinguda Diagonal de Barcelona, té nou plantes i "simbolitza la transformació de la companyia", amb nous entorns de treball més sostenibles, flexibles i col·laboratius.


El disseny de la façana sud incorpora un tractament de lames fotovoltaiques, que "a més de protegir del sol en els mesos més càlids de l'any, generen energia neta per a una part del seu consum elèctric".


El president de Naturgy, Francisco Reynés, ha destacat que "no es tracta d'un simple canvi d'ubicació" de la seu, sinó que forma part de la transformació en què està immersa la companyia i que també té a veure amb els espais.


Aquests guardons són un reconeixement de disseny en el món i un certificat a l'excel·lència, "que ofereix reconeixement internacional en la categoria de disseny d'arquitectura, disseny d'interiors, planificació urbana i disseny de paisatge, així com disseny de mobiliari, entre d'altres" .


Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH