L'ONCE convoca l'III Certamen Internacional d'Investigació sobre Joc Responsable

|

L'ONCE convoca l'III Certamen Internacional d'Investigació sobre Joc Responsable

L'ONCE ha convocat la III edició del Certamen Internacional d'Investigació sobre Joc Responsable, amb el qual l'organització busca mobilitzar i desenvolupar eines preventives i estratègies que minimitzin en tant que sigui possible els efectes no desitjats del joc en tots els àmbits.

Es tracta d'investigacions que han de tenir relació directa amb l'avaluació de la capacitat addictiva dels jocs, és a dir, amb les pròpies característiques del joc així com amb els factors ambientals i psicosocials que fan que uns jocs siguin més proclius al seu consum desordenat, segons informa l'ONZE.

Quant als requisits exigits, podran presentar els seus projectes les persones físiques o jurídiques de qualsevol nacionalitat, ja sigui a títol individual o col·lectiu. En aquest últim cas, signat per diversos investigadors, haurà de designar-se un director de projecte, com a responsable del mateix. D'altra banda, no existeixen restriccions quant a l'enfocament metodològic, encara que es valorarà la viabilitat tècnica i econòmica, així com la consistència interna del projecte.

A més, els projectes d'investigació hauran de presentar-se en idioma espanyol o anglès. Els projectes seran avaluats per un Tribunal presidit per l'ONCE, del que també formaran part professionals destacats a les diferents àrees objecto de la convocatòria.

Així mateix, aquesta edició consta d'un únic premi de 30.000 euros, sent beneficiaris tots i cadascun dels investigadors que ho haguessin subscrit, en la part que els propis investigadors indiquin.

D'altra banda, el termini de recepció dels treballs conclou el 31 de desembre de 2015 i hauran de presentar-se en la Secretaria de la III edició del Certamen Internacional ONCE d'Investigació sobre Joc Responsable (situada a Madrid).

En la primera edició el certamen va premiar a la Universitat de Deusto pel seu treball 'Factors facilitadores de conductes addictives de joc patològic en joves i adolescents', i en la segona edició a la Facultat de Psicologia de la Universitat Complutense de Madrid, per 'Desenvolupament d'un sistema expert online per a la identificació i intervenció en problemes de joc'.

Per a més informació sobre les bases, els interessats poden consultar 'http://www.once.es/new/sala-de-prensa/certamenes-y-premios'.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH