Carlos Ruiz, el noi del 29...

Carmen P .Flores

Carmen P. Flores

La democràcia té moltes coses bones, una d'elles és que cada quatre anys els ciutadans acudeixen a les urnes per triar al partit que li va a governar en les diferents institucions. Aquests governants haurien de ser persones amb valors, principis i amb professió reconeguda, amén de preparació i coneixements per saber governar.

La democràcia té moltes coses bones, una d'elles és que cada quatre anys els ciutadans acudeixen a les urnes per triar al partit que li va a governar en les diferents institucions. Aquests governants haurien de ser persones amb valors, principis i amb professió reconeguda, amén de preparació i coneixements per saber governar. En els anys que la democràcia es va imposar pacíficament a la dictadura de Franco, s'ha anat construint una casta de polítics, que sense ofici ni benefici s'han fet "polítics de professió" i que per seguir en el càrrec no dubten a utilitzar totes les males arts perquè ningú els privi del que ells consideren que és seu. Són demòcrates?, no. Solament "petits dictadors" que utilitzen la democràcia en benefici propi i dels seus "amics". La ignorància i la por que existeix encara en la ciutadania fan que aquests individus segueixin controlant els ressorts del poder amb estómacs agraïts, ignorants i persones fidels a unes sigles per les quals han lluitat durant molts anys. Però els que les representen són indignes d'elles perquè "no hi ha democràcia si hi ha ignorància". I d'aquesta última per desgràcia hi ha molta. Treguin vostès les conclusions, perquè no hem d'oblidar que "el gran enemic de la democràcia és la militarització del pensament polític" com va dir en el seu moment Fernando Morán. Els sona?

En aquesta campanya, a Viladecans s'ha jugat molt brut per part dels de sempre. Ells ja ho saben. Han utilitzat a intermediaris amb les pitjors arts, que solament ells saben, per desprestigiar i intentar que no aconseguissin treure cap regidor persones noves, honestes i preparades. Els ha sortit malament encara que segueixin governant, de moment... Sé el que han fet i la veritat és que no em penso quedar amb les males croades per molts Vodafone que s'interposin...

La pregunta que ens fem és quant s'ha gastat Don Carlos en la seva campanya? Segur que no ho dirà, però multiplica per varis els 5.000 euros que autoritza la Junta Electoral. Tota una parenceria de diners traduïts en: pancartes molt cares, els cartells més grans que qualsevol una altra formació política, tanques, fullets per tot el municipi, globus, caramels, etc, ect. Amb tanta crisi d'on han tret els diners? Qui ha finançat la campanya?. Algú m'ha comentat que li aniria molt bé aquest cuplé adaptat i amb el qual acabo avui l'article

On es fica el noi del 29

D'on treu per a tant com destaca

Però el diu en veure-les en aquest pla

El que vulgui imitar-me que es faci alcalde i res més ....

I per si no agrada l'adaptació els deixo amb l'original,

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH