5 min x 4 anys

Javier Mulleras

javier mulleras

Avui et demano solament 5 minuts, bé, en realitat, et demano 10, 5 ara i 5 diumenge vinent. 5 minuts del teu temps que serviran per 4 anys de la teva vida, i de la vida de tots els barcelonins.

Avui et demano solament 5 minuts, bé, en realitat, et demano 10, 5 ara i 5 diumenge vinent. 5 minuts del teu temps que serviran per 4 anys de la teva vida, i de la vida de tots els barcelonins.

Cada 4 anys la nostra democràcia ens demana que votem i triem a les persones que ens van a representar en les nostres institucions, una vegada triats, hem de ser dignes de merèixer aquest honor, i treballar durant aquests anys per millorar la vida dels quals ens han triat, defensant la ciutat i les idees que representem.

I això és precisament el que hem intentat fer durant aquests anys l'equip del Partit Popular a Barcelona. Alberto Fernández, al costat de la resta de regidors, hem treballat des de l'Ajuntament per millorar la nostra ciutat i defensar els valors que representem.

La llibertat, la solidaritat, el respecte, la unitat en la diversitat, la nostra riquesa cultural i el nostre cosmopolitisme, la igualtat d'oportunitats, de drets i d'obligacions, són valors que Barcelona no hauria d'haver perdut mai. Lamentablement, durant aquests anys, l'Alcalde Trias ha estat més pendent d'hissar la "estelada" i posar Barcelona al servei de l'independentisme que de defensar aquests valors i els interessos de tots els barcelonins.

La submissió de Trias als interessos d'Artur Mes solament és comparable a la seva submissió a la violència dels quals "okupan" els carrers i les propietats que són de tots. Va pactar amb els "amics" de Ada Colau la claudicació democràtica de Can Vies i ara és la pròpia Ada Colau qui vol governar una ciutat del Segle XXI amb idees de fa 100 anys.

Des del Partit Popular ho diem ben clar, no volem ni un Xavier Trias que posi Barcelona al servei de l'Independentisme ni una Ada Colau que lliuri Barcelona als "antisistema" que cremen contenidors per imposar les seves idees.

Durant tot aquest temps hem treballat amb il·lusió i coherència, sumant suports perquè la ciutat avancés i exercint d'oposició nítida quan Barcelona ho ha necessitat. Fa 4 anys, solament per 2 vots aconseguim el novè regidor que li arrabassem a Trias. Aquesta és la grandesa de la democràcia, tots els vots compten, tots els vots decideixen. El teu vot decideix.

Ara ha arribat el moment de revalidar, o no, la teva confiança en nosaltres. Si creus que hem defensat la ciutat i les idees en les quals tu creus, et demanem que tornis a confiar en Alberto Fernández i l'equip de persones que li acompanyem. Som la garantia que es defensaran.

Alguns volen convertir les eleccions municipals en un banc de proves de les generals. Nosaltres creiem que cada elecció té el seu moment, i que ara es tracta de decidir la Barcelona que volem, per això hem de votar pensant a Barcelona, en el seu present i el seu futur, que és el nostre i el dels nostres fills.

El nostre aval és el treball realitzat i el nostre compromís és no defraudar-vos, seguir treballant des de l'Ajuntament per la Barcelona que volem i en la qual creiem, capital de Catalunya, gran capital d'Espanya i gran metròpoli d'un món cada vegada més global.

Idees clares i treball ben fet. Sabem que els temps són difícils, però el nostre compromís personal és seguir treballant per allò en el que creiem, Barcelona, Catalunya i Espanya es mereixen 5 minuts mes del teu temps aquest proper diumenge. Des del Partit Popular de Barcelona ens comprometem a dedicar-vos els propers 4 anys, perquè creiem, sincerament, que val la pena.

5 minuts per 4 anys, aquest és el nostre compromís amb el teu futur.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH