La ministra, Ana Pastor, i  el president de l'ONCE, Miguel Carballeda, han presentat els cupons dedicats als aeroports

|

La ministra, Ana Pastor, i  el president de l'ONCE, Miguel Carballeda, han presentat els cupons dedicats als aeroports

L'ONCE dedicarà, durant més d'un any, una col·lecció dels seus cupons a tots els aeroports i heliports de la xarxa AENA. Així els seus 48 instal·lacions al nostre país, protagonitzaran el Cupó Diari, de dilluns a dijous, començant el proper 26 de gener amb el dedicat a l'Aeroport de Barcelona-El Prat i fins a abril de 2016.

Un total de 264 milions de cupons -cinc milions i mitjà per cada cupó- portaran les imatges d'aeroports i heliports d'AENA, pels quals en 2014 van passar 195,9 milions de passatgers. La ministra de Foment, Ana Pastor, i el president de l'ONCE i la seva Fundació, Miguel Carballeda, han presentat aquest dimarts en l'Aeroport de Barcelona-El Prat aquesta col·lecció de cupons, acompanyats pel director de la Xarxa d'aeroports d'AENA, Fernando Echegaray; la directora de l'Aeroport, Sonia Corrochano, els responsables de la Delegació Territorial de l'ONCE a Catalunya i l'adreça d'ILUNION. Aquesta sèrie de cupons, centrats a la xarxa d'aeroports d'AENA -46 aeroports i dos heliports- és fruit de la col·laboració entre l'ONCE i la seva Fundació i AENA.

L'Aeroport de Barcelona- El Prat inicia la col·lecció

L'Aeroport del Prat iniciarà la col·lecció, protagonitzant el primer cupó de la sèrie que se sortejarà el proper 26 de gener. Aquest aeroport, que compta amb dues grans terminals, compleix en les seves infraestructures, instal·lacions i serveis amb un alt grau d'accessibilitat.

Miguel Carballeda, president de l'ONCE i de la seva Fundació, ha elogiat el treball que es realitza en els aeroports, i en altres xarxes de Foment, per atendre a les persones amb discapacitat. "Cal posar-ho en valor", va destacar. I encara que quedi per fer, va subratllar que "són un exemple per al món en l'atenció a les persones, independentment de les seves circumstàncies, per exemple en l'acompanyament, en l'accessibilitat o en l'eliminació de barreres". Va lloar aquest compromís social, al que "se sumeixi l'ONCE amb el millor que té, el seu cupó".

Ana Pastor, ministra de Foment, ha afirmat que el cupó de l'ONCE, "per la seva difusió i popularitat", va a contribuir al fet que la xarxa d'aeroports i heliports "sigui més coneguda". També ha emfatitzat l'aposta d'AENA per garantir l'accessibilitat a totes les seves instal·lacions detallant que "es treballa en tots els àmbits per aconseguir una autèntica igualtat d'oportunitats" i seguir avançant en la responsabilitat social corporativa. A manera d'exemple, ha citat els ascensors, amb señalética en Braille, els aparcaments, els mostradors dels aeroports, els bucles magnètics i la pròpia pàgina web. "Volem seguir millorant per fer unes instal·lacions accessibles per a tots els ciutadans, sense excepció. I ho fem "braç a braç, amb organitzacions, com l'ONCE, amb els seus suggeriments i peticions".

Els cupons de l'ONCE vénen carregats de premis

El Cupó Diari de l'ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. I per 0,5 euros més, es pot jugar també a la sèrie, i guanyar una "Paga" de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s'afegirà al premi de 35.000 euros. A més tenen premi de 500 euros els nombres anterior i posterior a l'agraciat; i premi de 200, 20, i 6 euros a les quatre, tres i dues últimes xifres, respectivament, del cupó premiat. Així com reintegraments d'1,5 euros a l'última i primera xifra.

Els cupons de l'ONCE es comercialitzen per prop de 20.000 venedors de l'ONZE. Com sempre, gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar el nombre que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l'ONCE: www.juegosonce.es.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH