dimarts, 7 de juliol de 2020

Manantial de Sant Hilari posa en marxa la seva pròpia botiga online

|

Manantial de Sant Hilari posa en marxa la seva pròpia botiga online

Manantial de Sant Hilari, marca líder en la comercialització de fonts d'aigua per a empreses i negocis, acaba de posar en marxa la seva pròpia botiga online amb l'objectiu de facilitar la compra del seu catàleg de productes als consumidors finals, tant d'empreses com particulars.

A través d'aquesta nova botiga virtual els consumidors podran adquirir una àmplia gamma de productes de la categoria de begudes, tant d'envasos reciclables com de vidre retornables, els més ecològics del mercat, que habitualment no es troben als supermercats i les botigues tradicionals. Amb aquest sistema de compra, els consumidors poden adquirir els seus productes a preus més competitius.

Amb la posada en marxa d'aquesta nova botiga online Manantial de Sant Hilari amplia els seus serveis, apropa els productes del seu catàleg als consumidors reduint el temps de compra i adequa el seu sistema de venda tradicional als nous hàbits de consum. Tots aquests avantatges es plasmen en una web d'un disseny molt atractiu i funcional, on els consumidors poden cercar tots els productes del catàleg per marques i categories, facilitant l'elecció dels articles. La compra a la botiga online és còmoda i, a més, molt segura. Manantial de Sant Hilari utilitza el sistema de compra segura PayPal. Això garanteix que totes les dades personals i bancàries que cal introduir durant el procés de compra queden protegides i no són accessibles a persones no autoritzades. Els pagaments es poden efectuar emprant les targetes Visa (crèdit i dèbit) i Mastercard.

L'aigua mineral natural Sant Hilari és una aigua de baixa mineralització i extrema puresa que brolla a 1000 metres d'alçada en el massís del Montseny-Guilleries. És una aigua molt saludable, ideal per mantenir una sana hidratació. A la nova botiga online es pot adquirir en el format estàndard per a empreses de 18,9 litres, i en el nou format Eco10 de 10 litres. Aquest nou format exclusiu s'ha concebut pensant en els consumidors finals, que així poden gaudir a la seva llar d'una aigua de gran qualitat amb un envàs de 10 litres amb tap dosificador i tancament de seguretat, més respectuós amb el medi ambient pel fet que és reutilitzable. Aquests envasos són pràctics, lleugers i manejables, fet que facilita el seu transport fins els domicilis i la seva posterior recollida.

Manantial de Sant Hilari té delegacions pròpies a Catalunya, Comunitat Valenciana, Illes Balears, Aragó, Illes Canàries, Madrid, Castilla-La Mancha (Toledo i Albacete) y Castilla y León (Soria). Mitjançant la nova botiga online, les empreses i els consumidors d'aquestes àrees geogràfiques rebran les seves comandes en un màxim de 72 hores (de dilluns a divendres) dins l'horari que hagin estipulat en fer la comanda, que també pot incloure a més de l'aigua Manantial de Sant Hilari altres productes disponibles a la botiga (begudes refrescants, aigües amb envasos de vidre retornables, sucs, tes, infusions, cel·luloses, gots, etc.). La distribució es fa amb personal propi i sense cost addicional de transport. Manantial de Sant Hilari també serveix les comandes fetes a través de la botiga online en àmbits geogràfics on no té delegació territorial. En aquest cas el servei s'efectua mitjançant una empresa de paqueteria i els envasos de vidre són reciclables.

Manantial de Sant Hilari és una marca de l'empresa Manantial de Salud SLU. Fundada l'any 1997, distribueix l'aigua mineral natural Manantial de Sant Hilari que es comercialitza a domicili juntament amb un dispensador d'aigua denominat Manantial de Sant Hilari, que expèn aigua freda fins als 5ºC i calenta fins a 93ºC. L'empresa també distribueix, a través de la nova botiga online, altres productes productes alimentaris. Actualment, Manantial de Salud SLU té més 14.000 clients arreu d'Espanya i comercialitza més de 20.000 fonts d'aigua.

Accedeix a la botiga online: http://santhilarionline.com

1 Comentaris

1

Font aigua per empresa

escrit per Lluis Brosa Florenza 17/jul/18    15:51 h.

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH