Fernando:"En què estem fallant quan aquestes persones poden arribar a governar la nostra societat?"

|

Pressdigital.-"Sents impotència davant d'un no m'interessa d'un polític. Aquest senyor no mereix representar-nos" és una de les frases que empra en la seva carta, un dels pares que la setmana passada va viure la poca vergonya dels regidors del PP de l'Ajuntament de Toledo als familiars de nens amb càncer, que pretenien exposar-los la dura situació per la qual passen els seus fills a causa de les retallades sanitàries.

Les commovedores imatges del ple d'aquest Ajuntament van revolucionar les xarxes socials d'uns pares que davant l'actitud d'aquests polítics no podien evitar les llàgrimes. La carta que reproduïm íntegrament ha estat escrita per un d'aquests pares, que aquest dia es trobava al Ple.

Carta d'un pare d'una jove amb càncer al PP de Toledo

"El meu nom és Fernando, pare d'una jove oncològica actualment en tractament, a l'hospital «Virgen de la Salud» de Toledo.

Em dirigeixo a tots els ciutadans perquè escoltin les veritats d'un pare que va assistir al ple del dia 15 de maig del 2014, al saló de plens de l'Ajuntament de Toledo, un ple en el qual es va denigrar, va maltractar i va menysprear uns pares que en cap moment, repeteixo, en cap moment van faltar al respecte, a cap representant de la ciutadania, solament els membres del Grup Municipal del Partit Popular van faltar a les més elementals lleis d'humanitat, dignitat i respecte. Solament una senyora del grup es va quedar al seu seient, Ana Isabel Bejarano, a la qual li vam agrair la seva humanitat, dignitat, i actitud davant les nostres reivindicacions.

La resta de membres del PP van abandonar els seus seients, el senyor Arturo García-Tizón el primer, al qual li vaig voler lliurar el document que s'anava a llegir. I em va respondre i cito paraules textuals: «no m'importa gens» i solament vaig poder contestar-li: «sóc pare d'una nena oncològica» i va tornar a dir «no m'interessa». La sensació d'impotència que sents davant aquestes paraules realitzades per un representant dels ciutadans, que abans de res es deu a la ciutadania, la falta de la més mínima humanitat, comprensió, tacte i respecte no solament als pares (també va faltar als nostres fills, que ja en tenen prou amb el calvari que passen), fa que aquest senyor no mereixi la qualificació de persona, i menys de ser representant del poble.

En el més profund de les meves conviccions humanes, socials i ideològiques em pregunto en què estem fallant quan persones d'aquesta catadura moral i humana poden arribar a governar la nostra societat? Conscienciem-nos de tot l'ocorregut, tenim encara temps per canviar aquesta desraó que sempre ataca els més febles.

Gràcies pel seu temps, el que tal vegada falti als nostres fills".

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH