El 'gatillazo' de la CCMA

Manuel Fernando González Iglesias

Doncs mirin vostès, no diré que m'alegro, però sí que em sembla que és una manera singular de "cridar l'atenció" a la catalana amb conya inclosa. Ara resulta que serà que no, que el Govern no vol donar al Grup Godó el benefici de la publicitat de TV3.

Els entesos en "influències institucionals" m'asseguren que la cosa va de cert malestar convergent perquè el diari de l'editor monàrquic ha donat un gir evident al seu anterior fervor independentista. Uns altres fins i tot em diuen a l'orella que Esquerra tampoc vol donar aquestes "estrenes" als de La Vanguardia i que ha recomanat "el gatillazo" als molt soferts consellers.

Sigui el que sigui, el concurs s'ha declarat desert en plena campanya electoral, amb la sola abstenció del PP que ja va dir la seva en veu alta sobre el tema i amb el vot alegrat dels socialistes catalans que amb tant si però no, s'ho han passat pipa. A aquestes hores, no se sap si el concurs es convocarà de nou o ja han guanyat els treballadors la seva dura baralla amb els seus patrons els quals han aconseguit ficar la por al cos amb la seva fermesa reivindicativa i notable tossuderia.

Aquestes coses, ja se sap, tenen sempre una segona part i els que la busquen sempre la troben, o sigui, que m'incloc en la legió d'escèptics que es miren les mogudes de la nostra televisió pública amb cert enrogiment, ja que pel que estem veient els últims temps, cada dia s'assembla més a un matrimoni mal avingut entre el poder acostumat a imposar consignes, i alguns professionals disposats a acceptar-les a canvi d'ocupacions estables i salaris per sobre de la mitjana.

Així ha estat durant molts anys fins que ha arribat la crisi i la màquina dels bitllets ha deixat de funcionar. Però, clar, no hi ha res com unes bones eleccions seguides d'un referèndum sobiranista perquè les aigües tornin a la seva llera i tot es recondueixi cap a a la normalitat, fins i tot dient o votant el contrari al que fins a fa uns dies era una decisió política inapel·lable que estava basada en un plantejament de gestió "raonable i necessari". O no era així Senyor Duart i Llinares? El que s'ha dit: "gatillazo de la CCMA" i ara a aguantar com es pugui els danys col·laterals que reporten una tan cridanera decisió.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH