No els cau la cara de vergonya als del PSOE?

X

puri 2

El passat 1 de maig, un dispositiu de 25 antidisturbis, Policia Nacional i Policia Municipal de Parla, va executar el desnonament de Verónica Carro, de 51 anys, i la seva filla, de 14. Per això els antidisturbis van desallotjar més i per la força 30 activistes Stop Desnonaments que bloquejaven pacíficament l'accés al portal. Set d'aquests activistes van haver de ser atesos a l'hospital per traumatismes.

El passat 1 de maig, un dispositiu de 25 antidisturbis, Policia Nacional i Policia Municipal de Parla, va executar el desnonament de Verónica Carro, de 51 anys, i la seva filla, de 14. Per això els antidisturbis van desallotjar més i per la força 30 activistes Stop Desnonaments que bloquejaven pacíficament l'accés al portal. Set d'aquests activistes van haver de ser atesos a l'hospital per traumatismes.

Verónica ocupava des del 2009 un habitatge del Pla Especial Municipal d'Habitatges de Lloguer de Parla, dirigit a col·lectius amb dificultats per accedir a un habitatge: discapacitats, pensionistes, joves menors de 35 anys o mares amb càrregues familiars no compartides, com és el seu cas. Però és que una vegada concedits els habitatges de l'Ajuntament de Parla, van ser venuts al fons voltor Larcovi, que a la vegada els va vendre a Lazora, deixant de tenir els inquilins en aquest moment la reducció en el lloguer per ser habitatge públic.

Cal indicar que Larcovi i Encasa Cibeles són les gestores tapadora de Goldman Sachs, fons 'voltor' que entre altres coses el 2013 va comprar un lot de 3.000 pisos de l'Institut de l'Habitatge de Madrid (IVIMA). Així podria donar-se com a certa la denúncia de l'advocat de la PAVPS que afirma que " mentre el PSOE denuncia la privatització de l'habitatge públic per part del PP a Madrid, actua d'igual manera als pobles que governa", com és el cas de Parla, ja que actualment el seu alcalde és el socialista José María Frare, que va iniciar la seva carrera com a tal amb 20 vots a favor i 5 en contra després de la renúncia de Tomás Gómez en sessió plenària el 16 d'octubre de 2008. L'11 de juny de 2011 va ser, de nou, investit Alcalde, càrrec que el mantindrà al capdavant del consistori fins a les properes eleccions municipals de l'any que ve.

Aquest desnonament gravat pels seus propis protagonistes et fa sentir una immensa tristesa a més de posar en evidència com de corresponsables som tots. A més, una no deixa de pensar si no els cau la cara de vergonya a la gent del PSOE amb el que han fet des d'aquest Ajuntament de Parla?

Jo crec que seguim podent aconseguir entre tots que les coses canviïn. I tu?

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH