Cal que Europa impulsi una major justícia social

Eva Parera

Ahir vam commemorar l'1 de maig, dia internacional dels treballadors. En uns moments de crisi amb xifres d'atur esgarrifoses, des d'Unió Democràtica defensem, més que mail, l'economia social de mercat.

Ahir vam commemorar l'1 de maig, dia internacional dels treballadors. En uns moments de crisi amb xifres d'atur esgarrifoses, des d'Unió Democràtica defensem, més que mail, l'economia social de mercat.

Quan tot just queden poc més de tres setmanes per a les eleccions europees, estem convençuts que podem aplicar els principis de l'economia social de mercat al món financer global. No es pot continuar pressionant el benestar comú amb l'objectiu de privatitzar beneficis i socialitzar pèrdues.

Proposem que sigui la UE qui lideri la creació de mecanismes que reverteixin l'actual situació, amb normatives socialment més justes i amb una decidida política per combatre els paradisos fiscals. Entenem que és primordial la igualtat fiscal i financera en l'àmbit europeu per eliminar les desigualtats que provoquen evidents situacions de competència deslleial. És indispensable també, especialment després de veure la mala praxi d'algunes entitats financeres, la modificació del codi penal a Europa perquè no quedin impunes les conductes, per acció o omissió, de bancs, polítics i entitats reguladores.

A les eleccions europees del 25 de maig, decidirem qui volem que governi a Europa. Hem de ser capaços de demostrar el nostre europeisme convençut i ajudar a fer veure a Europa que els catalans i les catalanes som europeus, que volem seguir sent europeus, i que volem ser-ho podent exercir el 9 de novembre el dret a decidir el futur que volem per a Catalunya.

Eva Parera, membre de la permanent d'Unió i portaveu adjunta de CiU al Senat

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH