Transparència i eficàcia en Salut?

Carmen P .Flores

Carmen P. Flores

En el mes de febrer es van produir canvis en el gabinet de comunicació del Departament que malament dirigeix Boi Ruiz. S'ha de pagar la ineficiència, perquè quan sol·licites alguna informació al susdit gabinet de premsa, solament "els curritos" de base treballen. Són eficients i amables.

En el mes de febrer es van produir canvis en el gabinet de comunicació del Departament que malament dirigeix Boi Ruiz. S'ha de pagar la ineficiència, perquè quan sol·licites alguna informació al susdit gabinet de premsa, solament "els curritos" de base treballen. Són eficients i amables. Les "caps" han d'estar per a altres menesters com els déus, o per als grans mitjans, però el que haurien de saber, si són professionals, que ho dubto molt, és que a les xarxes socials els mitjans no són grans ni petits?.

I per què explico tot això?, ho van a entendre molt ràpidament .Fa ja més de quinze dies que al bo de Francesc Sancho li vaig sol·licitar una informació i em va dir" això està fet, parlo amb Ingrid i li dic que te la faci arribar". Em consta que ho va fer, però comprovant que la promesa informació no arribava-no és la primera vegada que succeeix- he cridat vàries vegades per reclamar-la, i la tal Ingrid, ni sap, ni contesta, ni flama i per descomptat no ha enviat la informació sol·licitada . En mans de qui estan els gabinets de premsa dels departaments de la nostra Generalitat ?. , només donen la informació interessada als mitjans controlats pel règim?. Sí és així, s'equivoquen perquè la Generalitat no és una empresa privada que no ha de donar comptes a ningú. El treball d'aquests gabinets és el de facilitar i no entorpir el treball dels mitjans de comunicació, per molt incòmodes que aquests siguin.

I la meva pregunta en aquest punt és per què serveix aquest portal de la transparència del que tant parla el portaveu Homs si a l'hora de la veritat la informació que sol·licites mai te la donen?..

Explicaré més casos en altres articles , encara que ja els avanço que els sous dels "des informadores" són molt superiors als quals guanyarien en les empreses privades, veritat Ingrid? o és que se t'ha oblidat quan estaves en el gabinet de premsa del Col·legi de Farmacèutics? . Allí eres tota amabilitat i rapidesa . El sou no era ni molt menys l'actual, per això treballaves i donaves la informació. Ara el teu salari és gran, la professionalitat petita i se t'oblida que estàs per subministrar la informació que se't sol·licita , no per ocultar-la i la teva obligació és també la transmete una imatge molt diferent de la qual té el departament de Salut, però els dolents hàbits es peguen. Que pena!.

Per cert, aquest document que solament tenen el conseller Boi, tancat amb set claus i que és tan secret, jo també ho tinc, però no gràcies a tu, companya?

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH