Els funcionaris de la Generalitat podràn cobrar una part de la paga de Nadal de 2012

|

Funcionaris

El personal funcionari de la Generalitat podrà reclamar una part de la paga de Nadal, meritada des de l'1 de juny al 14 de juliol, data d'entrada en vigor del RD 20/2012, gràcies a la demanda guanyada pel SAP-UGT de Catalunya.

Segons ha comunicat el SAP ? UGT de Catalunya mitjançant un comunicat de premsa oficial, ha guanyat la demanda interposada contra la decisió del Govern de retallar al personal funcionari de la Generalitat la paga extraordinària de desembre de 2012 també amb efectes retroactius (concretament els 44 dies compresos entre l'1 de juny i el 14 de juliol, data d'entrada en vigor del Reial Decret 20/2012 ).

La sentència,dictada pel Jutjat Contenciós-Administratiu número 15 de Barcelona, dóna la raó al SAP ? UGT de Catalunya i literalment ordena que "la Administración actuante deberá abonar la parte proporcional de la paga extraordinaria de diciembre de 2012, devengada desde el 1/06/12 al 14/07/12 ambos dias inclusive, con todos los efectos administrativos y económicos que procedan".

Es tracta de la primera sentència guanyada en aquest sentit per un sindicat de funcionaris a Catalunya i suposa que tot el personal funcionari de la Generalitat podrà reclamar aquesta part de la paga de Nadal de l'any passat, la quantitat mitjana a percebre de la qual és d'uns 500 euros.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH