Quantes cartes/ correus va creuar la Generalitat amb Acciona en l'embolic de l'ATLL?

|

Títol de la imatge

Catalunyapress.- La publicació ara per diversos mitjans de" la carta veritable" que exhibís abans els seus accionistes el patriarca Entrecanales, ha fet que Catalunya Press es posés en contacte "amb tots els protagonistes" i arribés a la conclusió que el que "realment" hi ha hagut és un encreuament de missives o correus entre Generalitat i Acciona que s'ha destapat al "no coincidir" les dades amb les dates que manegen "els uns i els altres", i que aqui el que es tracta és de dissimular el que realment va passar i...."segueix passant".


Carta contestació del conseller Vila al Diputat Milà

Carta signada pels consellers Vila i Mas-Colell

Acciona revela una carta en la qual Mes dóna garanties de la seva inversió en ATLL

Mas va explicar en veu alta els detalls de la seva conversa privada amb els directius del Banc BTG-Pactual

Amb data 3 d'Octubre el Conseller de territori i Sostenibilitat ja ha reconegut per escrit oficial a l'ex-conseller d'Iniciativa Salvador Milà el desastre financer que se li ve al damunt al Govern després de l'adjudicació de l'ATLL a Acciona, l'empresa de la família Entrecanales si el Suprem dóna la raó al TSJC.

El text que va entrar en registre del Parlament de Catalunya diu:

"Si les resolucions obliguessin a excloure a l'empresa Acciona de la licitació, el cost per la Generalitat in¬clouria l'obligació de retornar els 298 M ? abonats per l'adjudicatari més la resta d'indemnitzacions establer¬tes en el Plec i en el contracte pels supòsits de resolu¬ció contractual. A més, suposaria la desconsolidació de l'operació, que comportaria un increment del dèfi¬cit de la Generalitat i un impacte de magnituds macro-econòmiques".

El Conseller Vila defensa "tèbiament" en el text la tasca de la Taula de contractació " te confiança en què això és podrà justificar adequadament davant dels òrgans jurisdiccionals", potser perquè "el marron" que ha heretat li crema a les mans

L'escrit de Vila es fa acompanyar de "la presumpta carta" que habia exhibit davant un accionista preocupat per l'operacion de l'ATLL el propi Jose Manuel Entrecanales en la Junta d'Accionistes el passat 5 de Juny., carta que han difós diversos mitjans de comunicacion digitals i que signen els Consellers, Mes Colell i Santi Vila, i no Lluis Recoder que és qui estava en aquells moments

El problema està també, en que les dates del correu no coincideixen, i encara que Acciona no vol fer cap tipus de declaració als mitjans, altres fonts consultades per Catalunyapress ens confirmen que la dóna per "bona" encara que va ser escrita el 5 de Juliol és a dir, un mes després de la qual exhibión el president Entrecanales per defensar la seva gestió. qual cosa, ens fa suposar que "hi ha una altra carta / correu" que possiblement va signar algú de superior jerarquia política que ara es tracta de "dissimular" a través de la filtració d '"aquest escrit FETEN" a la premsa afí.

Un altre detall a tenir en compte:El viatge d'Artur Mas a Brasil, disfressat d'institucional i del que aquest diari els va donar complerta compte, va servir, "sobretot perquè el President pogués tranquil·litzar" "in person"al banc inversor BTG Pactual, reunió que el propi Mas va comentar a uns sorpresos empresaris que li esperaven a la sala en la qual els habia convocat i a la qual va arribar amb un notable retard. Una reunió que per cert el nostre President no va tenir amb el numer one de Pactual "que no estava".

En aquests moments, fonts coneixedores de l'operacion ATLL han assegurat al nostre diari que els gestors del banc brasiler negocien una solució final que els permeti desvicularse de l'ATLL davant una previsible confirmació pel Tribunal Suprem de la sentència que ja va emetre el TSJC que deixaria Acciona i a ells mateixos fora de l'operació com reconeix en el seu escrit el Conseller Santi Vila.

Per això el "haver lliurat" a l'ex Conseller Milà, d'iniciativa aquest presumpte "correu-carta veritable" quan ambdues parts ho han "amagat gelosament durant tants mesos", sona, primer a dissimul i segon al fet que ja està en marxa una nova estratègia per resoldre el conflicte creat innecessàriament, en el qual, per la qual cosa sembla "algú" ha oblidat llegir-se el" plec de condicions" del concurs però, que desitja "ardentment" que tot s'arregli satisfactòriament .

Tambien per AGBAR?. No sé,no sé.......

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH