Barça Jugadors

Josep Pons

JOSEP PONS

Admirable i única la labor de l'Agrupació Barça Jugadors reconeguda mundialment i brillant i impecable la labor del seu president Ramón Alfonseda.

Que el Barça és més que un club es demostra en molts escenaris, la seva història, la masia, una pedrera sense parangó, una filosofia de joc que s'ha imposat a tot el món i que tots intenten imitar, títols, comportament dels seus components (és l'equip que ha guanyat assíduament els últims premis "fair play"), la seva solidaritat benèfica ect.

Però avui vull destacar alguna cosa que no té la repercussió mediàtica quemerece i és l'admirable labor reconeguda i admirada mundialment que fa l'Agrupació Barça Jugadors, no existeix cap club al món que se li aproximi, són un model únic i el millor referent per a tots els clubs, inclosos els millors.

Quan el seu magnífic president, Ramón Alfonseda ens explica la seva constant i admirable evolució constatem que envoltats de tantes turbulències i abusos de gestió de tot tipus que suporta la nostra societat actual, existeix aquesta agrupació que no té un altre objectiu que el d'ajudar als exmés necessitats en susaspectos bàsics, lamentablement en molts casos, i en els formatius comohablar en públic, anglès, informàtica i cursos de monitors i capacitaciónpara poder entrenar, entre uns altres?

És evident que també compleix perfectament una labor social de convivència entre els vells amics i amb això el record viu d'una història que mai podem oblidar, us puc assegurar que fa moltíssims anys que ho comprovo personalment, que l'ambient és autènticament sa i exemplar.

Però el més destacat és que aquesta labor no es limita solament als grans cracks que han jugat en el primer equip, tal com succeeix en els pocs clubs que comencen a imitar al Barça com el Bayern de Munich, sinó que cualquierjugador que hagi vestit la samarreta del Barça en la categoria que sigui rebrà el suport i ajuda, si ho precisa, d'aquesta extraordinària i única família.

El club i els jugadors del primer equip realitzen una donació del 0'5% del pressupost i dels seus honoraris, això és un cas únic a nivell mundial.Quan el seu president Ramón Alfonseda va exposar aquest fet a Londres, en una sala plena de públic (components de l'Everton), tots es van posar dempeus oferint una llarga i sonora ovació.

Valorem aquest model exemplar, aquesta gestió impecable i generosa, en uns temps en els quals la pèrdua d'aquests valors han provocat aquesta crisi actual que patim. Precisament dels valors que ells, l'Agrupació Barça Jugadors, ofereixen de forma única, generosa i absolutament exemplar.

I sobretot, per finalitzar, no els restem l'enorme mèrit de la seva aportació històrica al club sense ella el Barça d'avui no seria un club exemplar com és! Mostrem-los l'afecte i reconeixement que mereixen ja que ells són els autèntics pilars estructurals del club.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH