Demani perdó als espanyols Senyor Mas

Fernando Moya

FERNANDO MOYA

El President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Senyor Artur Mas, hauria de ser el President de tots els catalans, no només d'una part. A més, no és de rebut que el President de la Comunitat Autònoma de Catalunya i les seves acólitos insultin als espanyols amb el discurs que Espanya ens roba.

El President de la Generalitat de Catalunya, el Molt Honorable Senyor Artur Mas, hauria de ser el President de tots els catalans, no només d'una part. A més, no és de rebut que el President de la Comunitat Autònoma de Catalunya i les seves acólitos insultin als espanyols amb el discurs que Espanya ens roba. És a dir, que els espanyols són uns lladres. D'aquesta forma, només a Catalunya estem, llavors, prop de 6 milions de lladres.

A Catalunya vivim molts espanyols, molts catalans i molts catalans-espanyols. I tots tenim algun familiar o amic en alguna de les comunitats autònomes que, segons el Senyor Mas, ens roben. Vostès són conscients de la grandària insulto que han proferit?

En tot cas si algú pretén robar són aquests independentistes que volen sisar a Espanya aquest tros de meravellosa terra que cridem Catalunya. Perquè els espanyols, i els catalans espanyols, considerem Catalunya parteix de la nostra terra. I si és nostra, de tots, i volen separar-la d'Espanya ens la estan intentant robar.

Senyor Mas, per favor, demani perdó pel greuge proferit als seus semblants, als espanyols, i no ens tracti de lladres perquè nosaltres volem a Catalunya tant o més que Vostè, però d'una forma diferent a la seva. D'una forma tan digna com la seva, però diferent. No parli tant de diàleg i negociació quan el que pretén és la imposició, simplement perquè, després d'adonar-se que havia comès un error, ha emprès una fugida cap a endavant. No esmenten més ni tuneen la història.

Sigui un President digne i disculpi's davant aquelles persones a les quals ha insultat.

Fernando Moya
Català i espanyol (ser català és la meva forma de ser espanyol)

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH