dilluns, 13 de juliol de 2020

CaixaBank lliurarà al primer nadó de l'any una Llibreta Estrella Super3 amb 2.000 euros

|


CaixaBank donarà la benvinguda al primer nadó que neixi a Catalunya el 2016 amb l'obertura d'una Llibreta Estrella Super3 que comptarà amb una aportació de 2.000 euros. L'entitat, presidida per Isidre Fainé i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, posa en marxa aquesta iniciativa per setè any consecutiu per tal de promocionar i incentivar l'estalvi infantil i ajudar les famílies en l'actual conjuntura econòmica.


CaixaBank obrirà la Llibreta Estrella Super 3 a nom del nadó, encara que, com és habitual en els productes financers en què el titular és un menor, els pares figuraran com a representants. El nen també es beneficiarà dels avantatges propis de la Llibreta Estrella Super 3, entre els quals destaquen l'exempció de comissions fins als 25 anys.


Un altre important avantatge és que els nens titulars d'aquesta llibreta d'estalvi gaudeixen periòdicament de promocions especials de CaixaBank. Per exemple, CaixaBank regala una estrella luminescent en obrir una Llibreta Estrella a nom de nens menors de 3 anys i, d'altra banda, premia l'increment de saldo dels clients entre 3 i 14 anys amb l'obsequi d'un rellotge digital compte passes.


Un programa amb diversos productes financers i d'estalvi


La Llibreta Estrella Super 3 forma part del programa de foment de l'estalvi del públic infantil, que CaixaBank va crear a mitjan anys noranta. Avui dia, 830.000 nens i nenes menors de 14 anys són titulars d'algun dels productes d'estalvi infantil de CaixaBank.


Com a dada rellevant del públic infantil dins l'entitat, entre els que han tingut un primer vincle financer amb CaixaBank en la seva infantesa, el 80% continua sent client de l'entitat.


Una completa gamma infantil amb productes d'estalvi, préstecs i targetes


La Llibreta Estrella Super3 és el producte d'estalvi a la vista de CaixaBank dirigit a nens. L'entitat compta també amb una altra oferta en estalvi, la Llibreta Futur Assegurat, pensat per acumular a poc a poc el capital necessari per als estudis o els projectes que vulguin emprendre els fills quan assoleixin la majoria d'edat.


Parallelament, existeixen una sèrie de productes associats als nens, encara que van dirigits als pares. És el cas de l'assegurança Vida Familiar, la possibilitat de personalitzar la targeta amb la foto del nadó o el préstec Estrella Nacimiento, pensat per afrontar les despeses que suposa l'arribada del petit.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH