dissabte, 4 de juliol de 2020

Obra d'un emprenedor català

|

ampolla
Antonio Lozano Domènech, Doctor en Ciències Polítiques i Sociologia, Màster en Direcció i Organització d'empreses, ha dissenyat les ampolles Vitbot. Es un emprenedor.


"La geometria de les ampolles Vitbot, que incorpora la forma ovoide i la proporció Phi, està d'acord amb un entorn més ergonòmic, saludable, sostenible i harmònic", diu.La forma de les ampolles Vitbot s'ha dissenyat amb la finalitat de preservar la vitalitat dels begudes i gràcies a això, la salut de les persones. El xoc de les molècules dels líquids introduïts a les parets del recipient genera un vòrtex constant que és el que manté la vitalitat i la seva estructura hexagonal. La pròpia geometria de l'envàs genera aquests vòrtex naturals.El disseny de les ampolles Vitbot es fonamenta en dos principis clau: el Brownian Motion i l'observació de la natura. Robert Brown i Albert Einstein van demostrar científicament que les molècules d'aigua es mouen espontània i constantment a una velocitat aproximada de 1600 km / h, (Brownian Motion). Com a conseqüència, quan envasem qualsevol beguda en una ampolla de parets ovals i fons pla, o parets rectes i fons pla, les molècules d'aigua només es poden moure linealment. En no poder-se moure en vòrtex, l'aigua perd la seva estructura molecular hexagonal, i la beguda la uniformitat de la dissolució i la uniformitat de la fermentació.En una ampolla Vitbot, gràcies a les seves parets i fons ovals, les molècules d'aigua poden moure en vòrtex constant i espontàniament. El resultat és que l'aigua manté la seva estructura hexagonal, i la beguda la vitalitat, la uniformitat de la dissolució i la uniformitat de la fermentació. Gràcies a això, en beure les begudes envasades en Vitbot, obtindrem una millor hidratació i podrem assimilar un major percentatge d'electròlits, vitamines i ingredients actius.


"En Vitbot hem après que la natura crea seguint un patró d'ordre geomètric, la proporció Phi, i guarda la vida en una forma, la ovoide, per això les ampolles Vitbot estan dissenyades seguint aquests principis. Podem dir que les ampolles Vitbot repliquen la geometria de la vida".Ja hi ha precedents de la utilització de grans tancs ovoides per a la depuració de l'aigua i per optimitzar la fermentació del vi i la cervesa, als Estats Units, Alemanya, Japó, Suïssa o França, per exemple.Darrere de les ampolles Vitbot, no està simplement la comercialització d'un producte altament saludable per a l'ésser humà, sinó també la finalitat de donar a conèixer la importància de la geometria com a suport de la vida i les qualitats de l'aigua com a base i transmissor d'informació.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH