Transformació de negocis en èpoques d'incertesa

|


Els canvis a l'economia i en el món dels negocis es succeeixen a gran velocitat. La globalització, l'acceleració tecnològica i l'aparició de nous negocis han canviat paradigmes que les societats consideraven inamovibles.Una conseqüència d'aquest ritme vertiginós de canvi en l'àmbit econòmic es la disrupció amb nous plantejaments de negoci que estan alterant l'estat de "confort" d'indústries i mercats.En un moment d'incertesa com l'actual les empreses no poden quedar-se passives mirant l'arribar nous models per a adaptar-se o morir. Han d'adoptar un paper actiu de reinvenció dels seus models de negoci i per a això tenen la necessitat de desenvolupar noves idees i conceptes per a crear valor als clients.Aquest impuls de noves idees i conceptes no pot sorgir de l'ocurrència i inspiració d'un moment, més bé han de considerar que en un entorn d'incertesa s'exposen a riscos i costos desconeguts. Per a això, existeixen metodologies que mitiguen aquestes situacions mitjançant l'experimentació prèvia.Lean Start-up és un mètode de treball orientat a avançar en un entorn desconegut de negoci donant llum sobre elements crítics del model amb l'objectiu d'aprendre ràpid, fallar aviat i reduir el risc de les inversions. Aquest model que sorgeix amb brúixola per a les start-ups, presenta aspectes que són plenament adaptables a empreses amb un negoci consolidat.A SingularNet ja l'estem implantant i amb èxit a empreses que busquen transformar el seu negoci generant valor als seus clients, contribuint a identificar les necessitats reals dels seus clients, ...o impulsant àmbits d'experimentació de nous conceptes de negoci. Som facilitadors d'aquest procés de canvi on contribuïm a reduir riscos i identificar noves oportunitats de negoci. 


Alfredo González

Experto en desarrollo y generación de nuevos modelos de negocio. Ha ocupado puestos de responsabilidad de gobierno en la administración pública, y tiene experiencia como desarrollo de negocio y ventas en multinacionales líderes de su sector como INDRA, SUN MICROSYSTEMS, FERROVIAL y CA TECHNOLOGIES. Desarrolla la oferta de innovación estratégica en los negocios, a través del diseño de modelos y propuestas de valor.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH