L'ONCE dedica el seu cupó als 100 anys de l'Obra Social La Caixa

|


El president de la Fundació Bancària "la Caixa", Isidre Fainé, el director general de l'ONCE, Àngel Sánchez, i el vicepresident executiu de la Fundació ONCE, Alberto Durán, han presentat el cupó dedicat als 100 anys de compromís de l'Obra social la Caixa. Aquesta iniciativa vol commemorar el centenari del primer acte de l'Obra social de l'entitat, celebrat l'any 1915 i dedicat a la gent gran.


La fotografia triada per il·lustrar el cupó mostra un instant del desenvolupament d'una activitat intergeneracional en un dels 612 centres de gent gran, propis o en conveni, en els quals l'Obra Social "la Caixa" desenvolupa el seu programa d'envelliment actiu i saludable, del que cada any es beneficien més de 800.000 persones.


L'ONCE i l'Obra Social La Caixa mantenen des de fa anys una aliança estratègica per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, creant sinergies a través de programes com Incorpora, promogut per l'Obra Social "la Caixa", i Per talent, impulsat per la Fundació ONCE.


100 ANYS AL COSTAT DE LES PERSONES


Des dels seus orígens com Caixa de Pensions per a la Vellesa i d'Estalvis, la història de l'entitat ha estat sempre estretament vinculada a la gent gran, a les quals ha dedicat una atenció prioritària. De fet, el programa de Gent Gran de l'Obra Social La Caixa va arrencar amb un primer Homenatge a la Vellesa a Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona) a l'abril de 1915, un acte que l'any passat es va replicar en el mateix escenari.


Amb el cupó commemoratiu de l'ONCE, l'Obra Social La Caixa tanca un any sencer de celebracions que han homenatjat a la gent gran, entre les que fomenta l'envelliment actiu, la dignitat i el bon tracte a través d'activitats de formació i de voluntariat .


El president de La Caixa, Isidre Fainé, creu "fermament que les persones grans tenen molt a aportar" i que "no ens podem permetre prescindir de la seva experiència". A més, ha afegit que "els grans són el millor mirall en el qual reflectir-nos. Les seves vivències són un tresor a preservar. I l'Obra Social ha vetllat, vela i vetllarà per preservar-lo. Com a societat, només així podem entendre d'on venim, on som i cap a on anem ".


Per la seva banda, el director general de l'ONCE, Àngel Sánchez, va destacar que l'Organització tracta d'estar amb els seus productes de joc, i especialment amb la imatge del cupó, "molt a prop, al costat de la ciutadania, de la qual rep tots els dies la seva confiança ", mentre que el vicepresident executiu de Fundació ONCE, Alberto Durán, va mostrar la seva satisfacció per tenir com a" companys de viatge "a l'Obra Social la Caixa per" entre tots, barallar i seguir treballant per societats inclusives, no només per a les persones amb discapacitat, majors o en risc d'exclusió, també societats millors per a tots ".


EL CUPÓ DIARI DE L'ONCE


El Cupó Diari de l'ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l'oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie, i guanyar "L'Paga" de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s'afegirà al premi de 35.000 euros.


Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors de l'ONCE. Com sempre, gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot escollir el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l'ONCE.


Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


EL MÉS LLEGIT

ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH