El nostre compromís amb la societat: Programa "X3"

|

"L'èxit consisteix en obtenir el que es desitja.

La felicitat, en gaudir el que s'obté"

Poeta i pensador americà.

1803-1882. Ralph Waldo Emerson.


Un dels objectius principals de constitució de SingularNet va ser aportar el nostre coneixement a projectes amb un clar impacte social, ambiental i cultural. Així varem crear el Programa X3 , amb el que destinem el 3% de la xifra de negoci a l'acompanyament i consultoria solidaria gratuïta per a que organitzacions no lucratives puguin millorar la seva sostenibilitat. Apostem per un model de Responsabilitat Social Corporativa que ens permeti contribuir el desenvolupament sostenible d'organitzacions compromeses. Això es tradueix en Programes de formació i desenvolupament y en Projectes de consultoria en les línees de negoci de SingularNet.Creiem en un concepte de rendibilitat que va molt més enllà dels simples resultats econòmics, per això dediquem el nostre esforç en recolzar organitzacions que es plantegin diferents formes de fer, front a les necessitats social ideant projectes amb propostes sostenibles econòmica, social i mediambientalment. Per aquesta raó, la filosofia del Programa X3 es la d'invertir amb la voluntat d'avaluar l'impacte i els rendiments en matèria: Social, Ambiental, Cultural i Econòmic.Així durant el 2015 hem estat donant recolzament a 5 projectes amb entitats que promouen un impacte social positiu derivat de la pròpia activitat econòmica, derivat de les persones a les quals es dirigeix aquesta activitat i derivat de les persones contractades per l'empresa social per a portar a terme la seva activitat.Aquests han estat:


- Dona Kolors ( www.donakolors.cat)- Pla de Màrqueting.


- Estel Tapia ( www.esteltapia.org). Pla de comercialització.


- Fundación Cecas (www.cecasfundacio.cat). Desenvolupament directiu.


- Pinardi (www.pinardi.com). Identificació de potencialitats.


- Red Pacto Mundial (www.pactomundial.org). Recolzament programes i posicionament. Carles Mendieta

Psicòleg expert en desenvolupament organitzacional i directiu. Entre altres càrrecs ha estat VicePresident de la Fundació Observatori Català de la Sostenibilitat, Director de la Fundació Fòrum Ambiental, Director Corporatiu de Les Heures-Universitat de Barcelona i soci de Nova Consulting Organization i de ShareBarcelona. És membre de la Junta Directiva de l'Associació Espanyola de Directius i President de la seva Comissió de Participació Social. Compta amb una dilatada experiència, com a consultor i formador, liderant nombrosos projectes nacionals i internacionals.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH