UN MUNT D'ACTIVITATS PROGRAMADES PER A CELEBRAR EL DIA DE LES NOIES A LES TIC!

|


L'Associació Itscool promou amb la Unió Internacional de Telecomunicacions la celebració d'activitats a Catalunya que ajudi a incrementar el nombre de noies als estudis TIC


Barcelona, 27 d'abril de 2016_ SingularNet es suma a la iniciativa de l'Associació Itscool i de la Unió Internacional de Telecomunicacions (UIT) per a celebrar el DiaInternacional de les Noies en les TIC, orientada a crear un entorn que encoratgi les noies a plantejar-se carreres en TIC. Es celebra des de l'any 2010, el quart dijous del mes d'abril.Les organitzacions (empreses, universitats i centres educatius principalment) organitzen els seus propis esdeveniments amb l'objectiu d'informar i educar, i en el qual les dones podran experimentar les possibilitats presents i futures que el sector TIC ofereix.Entre les activitats, destaquen el projecte +NoiesTIC de la UPC, iniciativa orientada a millorar l'aprofitament del talent femení, posar en valor el treball de les dones en la ciència i l'enginyeria, apropar els estudis politècnics a les dones joves, i incrementar el nombre de vocacions. Així els centres docents de la UPC que s'adhereixen aGirls in ICT day amb tallers i xerrades adreçades a alumnat de secundària i batxillerat. La UOC fa coincidir Girls in ICT day per lliurar el Premi equit@T per a promocionar l'equitat de gènere a les TIC, en l'àmbit geogràfic d'Espanya, Portugal i Iberoamericà. Organitzat pels Estudis d'Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la Universitat Oberta de Catalunya, aquesta distinció pretén premiar iniciatives que tinguin la finalitat de generar activitats i mostrar bones pràctiques per ajudar a construir l'equilibri de gènere en els estudis i en les professions TIC. L'acte de lliurament del Premi equit@T és el 28 d'abril a l'espai Francesca Bonnemaison ( Barcelona).L'Associació Educativa Itscool, iniciativa impulsada per iniciativa públic - privada amb el suport de la Generalitat de Catalunya, escoles universitàries, universitats, collegis professionals i la federació de les associacions de pares i mares de Catalunya, es dedica des de l'any 2013 a promoure el coneixement i l'acostament als estudis dels àmbits de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació entre els alumnes de Primària i Secundària.


Per a més informació comunica@itscool.catOlga Vela


Experta en màrqueting i comunicació. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autónoma de Barcelona. Màster Europeu en Formació de Formadors per la Universitat Politècnica de Catalunya. Amb sòlida experiència en el disseny, coordinació i gestió d'activitats de comunicació, màrqueting i relacions públiques en organtizacions públiques i privades. Formadora en comunicació i habilitats en màsters i postgraus de Universitats i en empreses nacionals i internacionals. Ha treballat a l'Hospital Josep Trueta, Cambra de Comerç de Girona, Consell de Cambres de Catalunya i Universitat Oberta de Catalunya, entre altres organitzacions. Sòcia de Nova Consulting Organization, S.L. i ShareBarcelona, S.L..

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH