divendres, 13 de desembre de 2019

Irregularitats en contractes a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

|


Barca 9


CatalunyaPress.- L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), governat pel PSC, no ha fet el "tràmit pertinent" en el nomenament de dues places assignades en l'any 2014.


Així ho revela la Sindicatura de Comptes en un informe publicat aquesta setmana, que manifesta que els llocs de treball d'Intervenció i de Tresoreria estan ocupats mitjançant "nomenaments accidentals" per un decret d'Alcaldia.


"No s'ha fet el tràmit pertinent davant de la Direcció General d'Administració Local perquè es nom a dos funcionaris per ocupar les places esmentats", a segura la Sindicatura.


Afegeix que el personal funcionari i interí de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca percep, a més de les retribucions bàsiques complementàries, una sèrie de complements retributius que no estan emparats per la legislació bàsica de l'Estat.


INCIDÈNCIES AMB ELS OBJECTES DE CONTRACTES


"En tres dels contractes de béns i serveis revisats s'han detectat determinades incidències relacionades amb l'objecte dels contractes, i amb els imports, les dates o els tipus de contractes, que suposen un incompliment de la normativa i que fan que la Sindicatura consideri que pot haver-hi hagut un fraccionament indegut de contracte", revela en el seu informe la Sindicatura.


La Fiscalia assenyala també que, des del dia 20 d'octubre de 2014, l'Ajuntament va disposar del servei de retirada de vehicles de la via pública sense contracte administratiu.


Finalment diu que l'any 2014 la Intervenció de l'Ajuntament no ha fet cap informe resum dels resultats dels controls efectuats respecte de la gestió econòmica de la corporació, que anualment s'ha de remetre a la Intervenció General de l'Estat.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH