dimecres, 27 de octubre de 2021

Competició li manté la groga a Messi per perdre temps

|

Messi2 3


El Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha desestimat aquest dimecres la al·legació del FC Barcelona a la targeta groga rebuda pel seu jugador Leo Messi en el partit contra el Sevilla de la passada jornada de Laliga Santander, per la qual cosa no retira l'amonestació en considerar que el club no ha aportat una prova evident que no va perdre temps en el canvi de bota fruit d'una entrada de N'Zonzi.


Messi, caçat per darrere pel migcampista sevillista en una acció del partit, va perdre la bota i va intentar posar-se-de nou en el terreny de joc, encara que va ser amonestat pel col·legiat, Jaime Latre, abans que Messi es fos finalment a la banda a l' considerar l'àrbitre que el '10' estava perdent temps.


Després d'estudiar les al·legacions del club blaugrana, amb vídeo inclòs, Competició ha desestimat el recurs i manté l'amonestació a Leo Mess i per "pèrdua de temps" amb multa accessòria en quantia de 180 euros al club, en aplicació dels articles 111.1.f ) i 52.3 del Codi Disciplinari de la RFEF. El club blaugrana podria ara recórrer al Comitè d'Apel·lació en els pròxims deu dies hàbils.


L'acta arbitral de l'aragonès Jaime Latre del partit, en l'apartat de jugadors, sota l'epígraf d'amonestacions, literalment transcrit, diu: "FC Barcelona: Al minut 83, el jugador (10) Lionel Andres Messi Cuccittini va ser amonestat pel següent motiu: Retardar la sortida del terreny de joc per posar en ordre el seu equipament, amb ànim de perdre temps ".


Competició recorda que l'article 236.1 del Reglament General de la RFEF estableix que l'àrbitre és l'autoritat esportiva "única i inapel·lable" en l'ordre tècnic per dirigir els partits, pel que no és possible revocar una decisió arbitral invocant una discrepància en la interpretació de les Regles del Joc com així creu que ha succeït en aquesta ocasió.


"L'atenta visió de la prova videogràfica aportada no permet concloure que es doni cap dels dos supòsits esmentats, ja ens trobem en definitiva davant una valoració diferent per part del club al·legant d'uns determinats fets consistents literalment en" Endarrerir la sortida del terreny de joc per posar en ordre el seu equipament "que, segons el parer del col·legiat i des del seu privilegiat prisma de la immediatesa i facultats d'apreciació, es produeixen" amb ànim de perdre temps ", sent aquest últim incís l'epicentre o fil argumental del FC Barcelona", resa la resolució de Competició.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




He llegit i accepto la política de privacitat

No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH