Els administradors confirmen que Lendoiro va deixar 100.000 euros de deute per sopars en El Manjar

|

9lendoiro

 Segons publica en la seva edició d'aquest dijous La Veu de Galícia els administradors concursals de l'Esportiu han inclòs en un escrit dirigit al jutjat nombre 2 del Mercantil de Coruñ a fins a vuit correccions de la llista de creditors que acompanyava a l'informe que van presentar al març.

Quantitativament, la modificació més important fa referència a l'empresa Crefa, propietària del restaurant El Manjar, amb la qual Francisco Prada i Julio Maestre confirmen un deute de 99.080,16 euros, quantitat generada per Lendoiro entre març del 2011 i desembre del 2012.
La llista provisional de creditors amb la qual l'Esportiu va acompanyar la petició d'entrada en concurs reconeixia un deute amb El Manjar de 107.000 euros, quantitat que, sorprenentment, es va reduir a 8.278,5 en el llistat que els administradors van enviar al jutjat al març. El desfasament entre ambdues quantitats sembla que es va deure a un error en l'emissió de les factures rectficatives, procediment pel qual El Manjar va sol·licitar la devolució de l'IVA, alguna cosa al que té dret quan la deutora, com és el cas, entra en suspensió de pagaments.
A pesar que l'Esportiu té la concessió del Platja Club, que compta amb un restaurant, Lendoiro ha utilitzat durant anys El Manjar com a centre de reunió nocturna, un lloc pel qual han passat futbolistes i agents, però també familiars i reunits. De fet, segons fonts coneixedores de la comptabilitat de l'Esportiu, El Manjar va facturar al club de la Corunya uns 450.000 euros entre els anys 2002 i 2008.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH