L'Alcaldessa de Begues menteix a les seves declaracions a la premsa, segons el PP de Begues

|

Mercé Esteve

El president del PPC de Begues, Fernando Moya, ha realitzat una nota de premsa oficial on assegura que l'Alcaldessa de Begues, Mercé Esteve, és una "mentidera" i que les declaracions que està realitzant als mitjans en relació al requeriment de la Delegació del Govern sobre les aportacions a AMI, amb els seus corresponents motius, són mentida.

La nota, aportada íntegrament, és la següent:

"Les declaracions que Mercé Esteve, Alcaldessa de Begues, està realitzant als mitjans de comunicació en relació al requeriment de la Delegació del Govern sobre les aportacions a AMI són mentida.

Esteve s'atreveix a dir que la petició és una venjança per haver-se presentat en el ple municipal una moció per declarar a la Delegada del Govern persona senar grata al poble. El ple va tenir lloc el dimecres 29 de maig i abans de presentar la moció ja es va parlar de la denúncia que ha originat la petició, ja que el PP de Begues havia publicat en la seva revista d'abril el contingut de la denunica que el propi President local havia presentat el dia 6 de març de 2013.

És a dir, CiU i l'Alcaldessa havien tingut coneixement de la denúncia i de les accions que va emprendre la Delegació del Govern, com a més tard, a l'abril quan va sortir la informació en la revista local del PP i a la seva pàgina web, amén de per haver sortit al llarg del mes de maig en diferents mitjans de comunicació. Fins i tot el regidor Juan Molina, de CiU, abans de procedir a llegir la moció per declarar a Plans de Lluna persona senar grata, va llegir en el ple la notícia apareguda en Tribuna Municipal i en una agència de notícies catalana de la denúncia contra l'Ajuntament presentada pel PP davant la Delegació del Govern a Catalunya en relació a les quotes pagades a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). La notícia deia: "Els populars consideren que el pagament per part de l'Ajuntament de factures en concepte de quotes a AMI constitueix un ús il·legítim dels fons públics del Consistori per constituir un clar suport a una determinada opció política". Fins i tot durant el mes de maig, la denúncia del PP Local va ser retwitteada pels propis regidors de CiU i comentada per ells a les xarxes socials.

En tot cas cap la possibilitat que l'Alcaldessa i l'Equip de Govern presentés la moció com a venjança de la denúncia del Grup Municipal del PP de Begues, per les accions empreses per la Delegació del Govern i per haver obligat un mes abans al fet que onegés la Bandera Espanyola en la balconada de l'Ajuntament. Mai al contrari com afirma l'Alcaldessa.

Però que esmenta l'Alcaldessa i l'Equip de Govern de Begues no és un fet puntual sinó una pràctica habitual. "De vegades sembla que ho portin en els gens, menteixen sistemàticament i així ho hem denunciat en infinitat d'ocasions. L'Alcaldessa és una mentidera compulsiva"."

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH