Li obren un expedient a Deloitte per la seva auditoria a Bankia

|

francisco celma deloitte

 L'Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (ICAC) ha obert un expedient administratiu a Deloitte pels treballs d'auditoria de Bankia dels estats financers resumits consolidats de l'entitat a tancament de març de 2011 i a tancament de juny de 2011, segons va informar la firma.
 

Davant aquest expedient, la signatura d'auditoria va indicar que es tracta d'un procediment usual dins de les funcions d'aquest organisme i que, després d'aproximadament un any d'instrucció, pugues "perfectament ser arxivat o concloure en una proposta de sanció".

En un comunicat, Deloitte va apuntar així mateix que l'expedient se centra en "formalitats tècniques" i que "en cap cas qüestiona la correcció dels estats financers auditats de l'entitat".
En relació als temes d'independència assenyalats per l'ICAC, Deloitte coincideix "plenament" amb el Comitè d'Auditoria i Compliment de Bankia, que "no va establir reserva alguna en relació al compliment dels requisits exigits per la normativa d'auditoria de comptes sobre cap dels treballs contractats a l'auditora".
"La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) va requerir a Deloitte la realització d'aquests treballs", afegeix la signatura d'auditoria. Finalment, Deloitte espera que "tots aquests aspectes quedaran clarament demostrats en el transcurs de la instrucció". Per això, manifesta la seva confiança en què l'expedient sigui arxivat.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH