Hisenda signa un conveni amb el CERMI  que agilitarà els tràmits administratius de persones amb discapacitat

|

cermi

 El Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques i el Comitè Español de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) han signat un nou Conveni de col·laboració per a l'eliminació i reducció de càrregues administratives especialment dirigides a les persones amb discapacitat i les seves famílies per agilitar la realització de diversos tràmits

Així mateix, s'ha subscrit una addenda al Conveni de Col·laboració en matèria d'atenció i inclusió de la discapacitat en l'àmbit de l'Administració electrònica i l'atenció al ciutadà. Tots dos documents, subscrits pel secretari d'Estat d'Administracions Públiques, Antonio Beteta, i el president de CERMI, Luis Cayo Pérez, permetran agilitar els tràmits de les persones amb discapacitat i les seves famílies davant les Administracions Públiques.

Per a això, es desenvolupa el projecte 'Les Càrregues administratives que afecten a les persones amb discapacitat' pel qual el CERMI, en col·laboració amb el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, farà una anàlisi de les obligacions d'informació derivades del compliment de la normativa vigent que afectin a persones amb discapacitat i a les seves famílies i presentarà un informe final per a la millora de la normativa.
Igualment, el Conveni amplia els supòsits dels subscrits anteriorment entre ambdues parts en l'àmbit de l'Administració electrònica i l'atenció al ciutadà. En opinió de Beteta, "si l'Administració ha de ser propera amb tots els ciutadans, caldrà fer un major esforç amb aquells col·lectius que tenen més dificultats".
El secretari d'Estat d'Administracions Públiques ha estat acompanyat pel sotsdirector general d'Organització i Procediments, Javier Amorós, en l'acte celebrat al costat del director de CERMI, Luis Cayo Pérez, la directora executiva del CERMI, Pilar Villarino, i el gerent, Luis Alonso Calçada.
"La política de reducció de càrregues administratives és un instrument clau per aconseguir la recuperació econòmica i millorar la competitivitat empresarial, mitjançant l'eliminació d'obstacles que frenen el desenvolupament de les empreses. D'altra banda, és una contribució clara per elevar progressiva i permanentment la qualitat dels serveis públics que es presten a la ciutadania", ha conclòs Beteta.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH