CaixaBank potencia l'estructura de la xarxa comercial de Catalunya amb dues noves direccions territorials

|

La Caixa

 Amb l'objectiu de reforçar el servei i la proximitat amb els clients, així com millorar l'eficiència dels recursos, el Comitè de Direcció de CaixaBank ha decidit potenciar l'estructura actual de la Direcció Territorial Catalunya amb dues noves direccions territorials: la Direcció Territorial Barcelona i la Direcció Territorial Catalunya.
 

La nova Direcció Territorial Barcelona, dirigida per Jordi Nicolau, amb més de 1.000 oficines, comptarà amb tres direccions generals: Barcelona Ciutat (dirigida per Maricruz Rivera); Àrea Metropolitana Barcelona (dirigida per Maria Alsina); i Barcelona Província (dirigida per Mª Jesús Català). Jordi Nicolau és llicenciat en Ciències Empresarials, MBA per la Universitat Pompeu Fabra i diplomat per l'IESE. Nicolau ha ocupat diversos càrrecs en "la Caixa", on es va incorporar en 1995, com ara delegat general de Girona i director territorial de Catalunya.

Per la seva banda, la nova Direcció Territorial Catalunya, dirigida per Jaume Masana, amb 482 oficines, inclou Tarragona, Lleida, Girona, Osona i Bages. Jaume Masana, diplomat per ESADE, ha realitzat estudis en la New York University i la Università Commerciale Luigi Boccioni de Milan. Al llarg de la seva carrera professional ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat en el sector financer, com el director general de Caixa Manresa o el de conseller delegat de CatalunyaBanc.
Entitat líder a Espanya
CaixaBank s'ha consolidat com l'entitat líder del mercat espanyol, amb més de 13,8 milions de clients, la xarxa d'oficines més extensa d'Espanya -més de 6.000-, i uns actius de gairebé 370.000 milions d'euros. L'entitat s'estructura com un grup financer integrat ?amb negoci bancari, activitat asseguradora i inversions en bancs internacionals?, amb una ferma aposta pel creixement, tant en l'àmbit nacional com internacional, gràcies a la seva provada experiència en inversions en el sector bancari i la prudència que la caracteritza.
L'eix de referència per a tota l'organització són els valors sobre els quals se sustenta el seu model de gestió, lideratge, confiança i compromís social, que cobren una dimensió encara més gran en les circumstàncies actuals. La implicació de CaixaBank amb les necessitats de la societat en la qual desenvolupa la seva activitat financera i amb el benestar de les persones és un dels seus trets més definitoris i diferencials.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH