Les idees per sobre de les ideologies

Redacció Catalunyapress

MULLERAS

Les democràcies anglosaxones es caracteritzen per posar les persones, els projectes, les idees, per sobre de les ideologies. Molt sovint, ens podem trobar diputats o altres representants que voten en les seves cambres en funció de interessos ciutadans i idees que estan per sobre dels partits polítics.

Als nostres sistemes polítics no és habitual aquest tipus de comportament, segurament motivats per diferències ideològiques molt profundes, que fan pràcticament impossible deixar de banda els interessos partidistes i posar per sobre de tot els interessos de la gent, del país o de la pròpia ciutat.
En aquesta situació ens hem trobat els regidors del Grup Municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Barcelona. Capitanejats per Alberto Fernández Díaz, hem sapigut posar els interessos de Barcelona per sobre dels diferents colors polítics.
L'Ajuntament de Barcelona tenia bloquejats 197 Milions ? d'inversions, que no podia executar degut a la manca d'acord polític. Des del Partit Popular hem desbloquejat aquesta situació, posant aquests diners al servei dels barris de Barcelona, exercint de motor econòmic en l'actual context de paràlisi econòmica, fet que suposarà, per exemple, la creació de 3.500 llocs de treball a la nostra ciutat.
Acords amb un clar accent barceloní, en els que preval abans que res els interessos i necessitats de la ciutat davant els interessos de partit o sigles de grups polítics, perquè Barcelona ha de ser la prioritat principal.
Entre les inversions tancades destaquen actuacions en deu mercats municipals, millores en 93 centres educatius, equipaments socials i per a la gent gran, així com actuacions de millora per als Tres Turons, Colònia Castells, Via Augusta, Can Batlló, Marina del Prat Vermell, Ciutat Meridiana, Casernes de Sant Andreu, Torre Baró, Can Rigalt, Hostafrancs, Canyelles, Glòries, Paral.lel, Rambla Catalunya, Mar Bella - Fòrum, Barceloneta, Raval, Bordeta, Rambla Catalunya Maresme-Besòs, entre altres.
A més a més, i degut a la greu situació d'emergència social que estem vivint, juntament amb aquest acord hem forçat un increment de la dotació per a polítiques socials i de promoció econòmica de 25 Milions ? addicionals als que ja existien als pressupostos. Gràcies a aquest acord, aconseguirem més i millors equipaments socials als nostres barris, més dotacions econòmiques pel Servei d'Ajuda Domiciliària, teleassistència i altres serveis socials, com, per exemple, un nou servei de berenar-sopar per a milers de nens de Barcelona que, actualment, només fan un dinar al dia als menjadors de les escoles.
Hem apostat per inversions que reforçaran l'activitat econòmica, ajuts a emprenedors, formació i atracció d'empreses a la nostra ciutat. Així mateix destinem noves inversions per a la rehabilitació de barris, nous equipaments socials i educatius, inversions per a l'esport de barri, nova il?luminació, més accessibilitat i millores a les principals avingudes de la ciutat com a: Diagonal, Passeig Sant Joan, Passeig de Gràcia, Zona Franca. A més d'acabar obres com a la plaça Gardunya o Gal.la Placídia, Illa Guinardó o Cotxeres Borbó. Tot això sumarà un total de 403 intervencions que ajudaran que Barcelona avanci per sortir de la crisi, afavorint sempre persones i barris.
Ha estat un acte de responsabilitat política i ciutadana, un acord on hem volgut sumar esforços per lluitar contra la crisis, que entenem ha de ser la veritable prioritat dels servidors públics en aquesta greu situació en que ens trobem actualment.
Des del Partit Popular hem volgut posar les persones, les idees, per sobre de les ideologies, perquè Barcelona ho necessita, i els barcelonins s'ho mereixen.

Javier Mulleras, portavoz adjunto del Grupo Municipal del Partido Popular en el Ayuntamiento de Barcelona

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH