Senyor Governador dimiteixi

Redacció Catalunyapress

Aquesta setmana que ha passat a la història tindrà com a protagonista fonamental al Governador del Banc d'Espanya, el mateix que va triar el govern en el vessant Guindos-Montoro, al que acaba d'ocórrer-se-li que el salari mínim ja no serveix, vaja, que és un obstacle per generar ocupació. És com si, el nostre governador, volgués guanyar-se una butaca al Banc Central a costa de fomentar la idea d'un esclavisme encobert al seu propi país.

Des que el Banc d'Espanya s'ha convertit en un apèndix del seu homòleg de Brussel·les, gens ha estat igual per al món financer espanyol. Enrere, molt enrere, queden els temps, en els que personatges com el Professor Rojo, impartien doctrina i les seves "encícliques" eren escoltades per tota la banca, com si les seves paraules fossin un dogma de fe insuperable.
El d'ara, és més rastrer i per tant, insuportable, no solament pels que es dediquen a la gestió bancària, als que els és igual el que digui el senyor governador, sinó per tots els que ens sentim atropellats en els nostres drets i sobretot perseguits per aquesta "nova casta" de vividors del deute sobirà que s'han convertit en "adoradors" d'aquesta deessa insaciable anomenada Troika.
Tants anys de lluita de la classe treballadora, perquè ara hàgim d'escoltar la barbaritat que acaba de pronunciar Luis Linde al que ha d'haver-se-li aparegut la "Virgen del puño" i per tant, el seu, ha de ser una revelació divina i no una simple i assenyada reflexió de comptable de la cosa financera nacional.
Ningú s'havia atrevit a tant, i ningú ha d'intentar-ho en el futur, la qual cosa, vol dir, que cal aplicar-li la medicina corresponent per extirpar aquest mal que pot acabar amb tots nosaltres. Vaja, que hem de demanar-li al Senyor Governador que dimiteixi de forma immediata i irrevocable i que si no ho fa, cal exigir-li al Govern que esmeni el seu error amb la lliçó del personatge i faci el possible que el Senyor Linde desaparegui de les nostres vides el més aviat possible i per sempre.

Manuel Fernando González
Editor i Director
www.catalunyapress.cat
www.pressdigital.es

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH