Fundació ONCE i Fundació Aqualogy s'uneixen per fomentar la inclusió soci laboral de persones amb discapacitat

|

ONZE i Aqualogy

Fundació ONCE i Fundació Aqualogy van signar aquest dijous a Madrid un conveni pel qual ambdues entitats treballaran de forma conjunta en el foment de la inclusió soci laboral de les persones amb discapacitat.

En concret, segons recull l'acord, ambdues entitats s'encarregaran d'impulsar projectes encaminats a fomentar la no discriminació de les persones amb discapacitat, aconseguir l'accessibilitat universal a béns i serveis i fomentar el seu
inclusió soci laboral.

Així mateix, l'acord també servirà per potenciar l'eficiència tecnològica i la sostenibilitat en les activitats que duen a terme les empreses de l'ONCE i la seva Fundació, a través dels seus grups empresarials, Ceosa i Fundosa.

El president de l'ONCE i la seva Fundació, Miguel Carballeda, i el president de Agbar i de la Fundació Aqualogy, Ángel Simón Grimaldos, van anar els encarregats de subscriure aquest acord que reconeix que per a la consecució de el objectiu comú d'aconseguir la inclusió plena de les persones amb discapacitat en la societat són necessaris tots els mitjans disponibles pels poders públics, les institucions, els agents socials, empresarials i la societat en general.

Ángel Simón va destacar que la seva entitat treballa, entre altres aspectes, per millorar el desenvolupament sostenible i impulsar estratègies d'igualtat que permetin que totes les persones, cadascun amb les seves capacitats, puguin aportar dins de la companyia i de la societat.

Per la seva banda, Miguel Carballeda, va assegurar que acords com aquest serveixen per afermar el pilar social d'Espanya, per seguir aportant riquesa des del social i des del compromís per i amb les persones amb discapacitat, a més de
contribuir a una societat més igualitària
. En aquest sentit, va anunciar que l'ONCE dedicarà 5 milions de cupons al Dia Mundial de l'Aigua, per seguir conscienciant sobre el seu ús i el desenvolupament sostenible.

INSERCIÓ LABORAL

El conveni signat avui inclou la inserció laboral directa de persones amb discapacitat i la promoció de la seva formació; l'impuls d'accions que millorin l'accessibilitat a béns i serveis a través de les noves tecnologies; el desenvolupament de plans de millora d'accés i ús d'aplicacions i instal·lacions, i la inclusió de la discapacitat en els plans o estratègies de responsabilitat social. Ambdues entitats també s'encarregaran de dur a terme accions conjuntes de difusió i sensibilització social.

Fundació ONCE i les empreses de Fundosa i Ceosa prestaran assessorament en tot el referit a les necessitats especials que poguessin demandar les persones amb discapacitat. Per la seva banda, la contribució de la Fundació Aqualogy es fonamentarà en l'experiència i coneixements de l'entitat i els seus socis fundadors en els àmbits de la investigació i el desenvolupament de noves tecnologies i solucions mediambientals.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH