Cartagena d'Índies, primera ciutat colombiana amb tractament del 100 % de les seves aigües residuals

|

emissari submarí

Cartagena d'Índies és la primera ciutat colombiana que disposa de tractament del 100 % de les seves aigües residuals gràcies a la construcció d'un emissari submarí construït sota l'adreça tècnica d'Aqualogy. Aquest emissari és el tercer més llarg del món i representa l'obra més important en el sector de l'aigua en aquesta ciutat.

L'emissari submarí és una infraestructura que permet conduir les aigües residuals de Cartagena d'Índies a través d'una canonada ?de 4,32 km de longitud i 2 m de diàmetre? fins a enterrar-les en el jaç marí. Una vegada allí, la salinitat, la temperatura, la radiació ultraviolada i els corrents marins participen en el procés químic, físic i biològic de les aigües per reduir la càrrega orgànica i bacteriana, és a dir, actuen com un desinfectant de l'aigua.

Aqualogy ha dirigit aquest projecte, que representa l'obra més important en el sector de l'aigua i del medi ambient realitzada en aquesta ciutat, ja que recupera la qualitat de l'aigua del pantà de la Verge i de la badia de Cartagena. D'aquesta forma, d'una banda, es resol el problema d'insalubritat i, per un altre, es beneficia a la indústria i al turisme, atès que permet fer un ús recreatiu, esportiu i pesquer de l'aigua.
Aquest emissari submarí culmina el Pla Maestro d'Aqüeducte, Clavegueram i Sanejament Bàsic de Cartagena d'Índies. A més, segons l'Organització Mundial de la Salut, és el tercer emissari més llarg del món, per darrere d'un situat en Taipei (Taiwan ), de 6,66 km de longitud, i un altre en Ipanema (Brasil), de 4,77 km.
Aqualogy, la marca global de solucions integrades de l'aigua, desenvolupa productes i serveis que responen a les demandes dels diferents actors entorn de l'aigua. Disposa d'una oferta diferenciada i adaptada a les necessitats de cada client i cada lloc, i presenta una oferta global en nous mercats, geografies i clients.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH