David Larible for president

Redacció Catalunyapress

Està clar que la política segueix enemistada amb la ciutadania. Ni l'escolta, ni s'assabenta que, de vegades, la gent en lloc de votar als partits prefereix fer-ho a un senzill i humil còmic, perquè, al cap i a la fi, és més creïble que les seves Senyories quan legislen al Congrés dels Diputats.

I, per a exemple, l'esborrany que està elaborant el nostre Gobierno entorn de les hipoteques. Un text en el qual, pel que se sap i fins i tot es publica en molt pocs mitjans, per descomptat, els que intentem sobreviure sense orbyt que impedeixi l'accés universal de les persones a la informació, es diu que el milió de signatures que sol·licitaven la dació per la hipoteca, és pura entelèquia, ja que el que s'està pactant amb les directives bancàries és que aquest sistema només s'apliqui als nous endeutaments, però sense efecte retroactiu. Amb la qual cosa, milers de famílies seguiran sent desallotjades pels guàrdies en els propers mesos, i unes altres es llençaran des del terrat, com ha fet recentment un treballador en atur a l'històrica Cartagena. Com ja ho van explicar en aquest diari.

Donaran diners aquests mateix bancs per comprar un pis?. Sí, a compte gotes, i solament fins al 50 % del valor real de l'habitatge, amb la qual cosa si vostè els retorna el pis el benefici per a ells serà escandalós. Que vsotre voldria més diners, fins a arribar al 80 %? Doncs faci's una pòlissa de crèdit addicional que, a preu de mercat, li sortirà per un ull de la cara, avals inclosos.

Hi ha burla més gran que aquesta? Doncs miri vostè, sí que la hi ha: La de la mateixa partitocràcia que ens té agafats pels mateixos i que si no acabem amb ella, desapareixerem com a espècie. Per això cal seguir barallant-nos amb totes les forces per canviar les coses i, sobretot, als nostres dirigents. I com a exemple extrem posar al capdavant del país David Larible, en l'actualitat el millor pallasso del món, alumne avantatjat dels Germans Tonetti, els ídols de la meva infància, quan el Circo Atlas ancorava la seva carpa en el Campo de los Remedios del meu poble. Segurament, a aquest geni de l'humor europeu, caldria demanar-li, ara mateix, que portés el Circ de Montecarlo als limítrofs de la carrera de Sant Jerónimo, perquè durant uns dies dediqués el seu temps a analitzar amb les seves Senyories -del Gobierno i de l'oposició- el nou text hipotecari que volen endossar-nos. Estic segur que el resultat final provocaria la riallada majoritària de la majoria de tots nosaltres, que és del que es tracta, realment.


Manuel Fernando González
Editor i Director
www.catalunyapress.cat
www.pressdigital.es

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.


Més autors
Opinadors
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH