El 76.058 es porta la grossa de Nadal

|

Celebrant la Grossa de Nadal

Catalunya esgarrapa 5,2 milions d'euros de la grossa, 76.058, repartits a Barcelona, Ripollet, Igualada, Castelldefels i l'Hospitalet

Consulti els números del Sorteig Extraordinari de Nadal 2012

Ha tocat la grossa de la Loteria de Nadal. És el número 76.058, molt repartit per localitats de mitjana Espanya però amb 130 sèries venudes a Alcalá d'Henares.

Ismael Rastrelli i Sherley Fonseca són els nens de Sant Ildefons han cantat el primer premi a les 10.07, mentre s'estava jugant la tercera de les 10 taules que componen el Sorteig Extraordinari de Nadal. Fins llavors no havia arribat cap dels premis majors.

LA GROSSA ES PASSA PER CATALUNYA
La grossa del Sorteig Extraordinari de Nadal, amb el número 76.058, ha deixat 5,2 milions d'euros a la ciutat de Barcelona, Igualada, Ripollet i Castelldefels (Barcelona).

L'administració de la Verneda, situada al 63 de Camp Arriassa de Barcelona, ha venut per finestreta una sèrie del nombre a comerços i gent del barri, on l'administració és popular, i veïns i agraciats han corejat el nom de l'administrador.

L'administrador, Antoni, ha explicat que ha venut el nombre molt fraccionat, i ha celebrat que, després de 25 anys, és la primera vegada que reparteix un premi del sorteig: "Per això és una gran alegria".

La d'Igualada, a l'Avinguda Barcelona 90, ha repartit un dècim, així com les del carrer Pompeu Fabra 5 de Castelldefels i a Ripollet, al carrer de l'Estació 10.

Una botiga de parament de la llar de Ripollet ha repartit els 400.000 euros de l'esmentat premi, mentre que una botiga de llaminadures del centre de Castelldefels ha estat la que ha distribuït un altre desè a la localitat.

El número ha estat cantat a les 10.05 hores i ha estat el primer premi catanado el matí d'aquest dissabte i també el primer que ha recaigut en alguna administració catalana.


LA GROSSA TOCA A 50 TREBALLADO RS PENDENTS DE COBRAR LA SEVA SOU
El grossa del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, premiat al nombre 76.058, ha tocat a unes 50 persones que treballen en l'actualitat o han format part de la plantilla de la fàbrica Cametal d'Alcalá de Henares, que es troba en concurs de creditors i on la plantilla fa cinc mesos sense cobrar.

Un dels premiats ha assenyalat que 23 dels agraciats encara formen part de l'actual plantilla, i que compren els dècims sempre a la mateixa administració, però no el mateix nombre. A més, ha confirmat que alguns dels seus companys tenen dos o tres dècims del bitllet premiat amb la grossa. A més, ha indicat que ja ha organitzat una festa amb els seus amics perquè l'ocasió mereix "celebrar-ho gran", de manera que ja té preparat el cava i una bona mariscada.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari




No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH