Tancada a l'Hospital Clínic per una sanitat pública sense gestions privades fraudulentes

|

Sin título

El Govern català i els gestors de l'Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, volen canviar el règim jurídic de l'hospital i permetre l'entrada a la gestió privada.

El Govern català i els gestors de l'Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, volen canviar el règim jurídic de l'hospital i permetre l'entrada a la gestió privada.

La gestió de l'Hospital Clínic la porta a terme una Junta de Patronat, en la qual hi participen, majoritàriamen, la Generalitat i la Universitat de Barcelona. El model que volen implantar seria semblant al model de gestió de l'Hospital de Sant Pau, és a dir: crear una fundació privada que gestionés el patrimoni i els serveis públics.

Volen aplicar el mateix model que ha portat a la gestió de l'Hospital de Sant Pau a ser objecte d'investigació judicial per presumptes irregularitats en contractes públics, pagament de sobresous a directius i indemnitzacions injustificades.

Hi ha, d'altra banda, diversos estudis científics que demostren l'augment de costos, mortalitat i infeccions en hospitals amb gestió privada.

A l'experiència ens remetem. La gestió privada dels béns públics ens surt més cara a canvi d'un pitjor servei.

Aquest hospital funciona amb els nostres diners i no pot seguir essent manipulat per aquells que pretenen fer-ne una mercaderia.

NO A LA PRIVATITZACIÓ DE L'HOSPITAL CLÍNIC

A partir del dimecres, dia 12, treballadores i persones que fem servir la sanitat pública ens tancarem al vestíbul de l'hospital, com a mostra de rebuig a la privatització dels serveis públics. Us convidem a totes a participar-hi.

11h ? Trobada a l'entrada de l'HC del carrer Villarroel
13h ? Assemblea informativa
14h-16h ? Dinar popular
17h -Xerrada: "Gestió Pública vs Gestió Privada", a càrrec del Grup de Defensa de la Sanitat Pública
19h ? Assemblea


El mateix dimecres dia 12 començaran tancades a més hospitals, continuant la lluita per la Sanitat Pública de l'Hospital de Sant Pau. En aquests moments s'han confirmat tancades els Hospitals Parc Taulí de Sabadell, Clínic, de la Vall d'Hebron, Joan XXIII de Tarragona, Comarcal de l'Alt Penedès, Verge Cinta de Tortosa, de Granollers i l'Hospital Municipal de Badalona. També es realitzarà una encadenada humana en diversos dels hospitals afectats i a Bellvitge una recollida de signatures contra l'euro per recepta.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH