L'assemblea de La Caixa vota aquest dimarts la integració de Banca Cívica en CaixaBank

|

Seu Caixa Bank

L'assemblea de La Caixa votarà aquest dimarts la integració de Banca Cívica en CaixaBank, una operació que suposarà crear la major entitat financera d'Espanya amb uns actius de 342.000 milions d'euros, així com dipòsits per 179.000 milions i crèdits per 231.000 milions, segons dades a 31 de desembre.

En l'ordre del dia de l'assemblea figura l'aprovació "de l'absorció per CaixaBank de Banca Cívica amb descens del percentatge de participació de La Caixa per sota del 70% del capital i sense descendir per sota del 60%".

Després de l'operació, incloent la conversió de totes les obligacions convertibles ja emeses i la recompra de les participacions preferents de Banca Cívica, La Caixa conservarà el 61% del capital de CaixaBank, mentre que Cajasol i Caixa Navarra ostentaran un 1% cadascuna, i Caixa de Burgos i Caixa Canàries un 0,7% cadascuna (el que totalitza un pes total de Banca Cívica del 3,4%), i el 35,6% restant serà 'free float'.

Després del vistiplau dels consells de totes les entitats implicades dau a la fi de març, queda ara el de les assemblees de les caixes i el de les juntes d'accionistes dels seus dos bancs, que hauran de donar el 'sí' abans del 30 de juny.

L'assemblea de La Caixa d'aquest dimarts inclou aquest pas, i també servirà per donar el vistiplau als comptes de 2011 i a la gestió del consell, així com per informar de la remuneració del consell i la comissió de control, entre altres punts habituals.

Sense comentarios

Escriu el teu comentari
No s'admeten comentaris que vulnerin les lleis espanyoles o injuriants. Reservat el dret d'esborrar qualsevol comentari que considerem fora de tema.
ARA A LA PORTADA
ECONOMIA
Llegir edició a: ESPAÑOL | ENGLISH